Δευτέρα, Φεβρουαρίου 4

Έκοψε την πίτα του Α.Ο. Εικοσιμίας σήμερα στο "Ακρόπολις"


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα Κυριακή Βράδυ στο κέντρο «Ακρόπολις» στα Σβορωνάτα ο Α.Ο. Εικοσιμίας.
Παρά την άσχημη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τη σημερινή της ατυχία στο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό, ο κόσμος που παραβρέθηκε στην αίθουσα, έδειξε να στηρίζει αυτά τα ηρωικά παιδιά που έμειναν μαζί με τους προπονητές τους, να ολοκληρώσουν την προσπάθεια και να φέρουν εις πέρας το δύσκολο ταξίδι που ξεκίνησε το Φθινόπωρο.
Σύντομο χαιρετισμό, με τις ανάλογες ευχές και έναν μικρό απολογισμό για την χρονιά που πέρασε, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας και τη φετινή συμμετοχή της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, εκεί που οι ποδοσφαιριστές κάνουν πραγματικά κατάθεση ψυχής, έκανε ο φυσικός ηγέτης και ιδρυτής της ομάδας, Ηλίας Κουρκουμέλης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς και ιδιαίτερα τις ναυτιλιακές εταιρίες που βοήθησαν και βοηθούν με την δωρεάν μεταφορά της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Μάλιστα καταχειροκροτήθηκε σε ένδειξη σεβασμού και της τεράστιας προσφοράς τους όλα αυτά τα χρόνια στην Εικοσιμία.
Επίσης έναν σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής και ο προπονητής της ομάδας κ. Μιχάλης Αθηναίος, ο οποίος συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν ώστε το ταξίδι να φτάσει στο τέλος.
Στη συνέχεια, ο Π. Ξ. Ζαρκάδας ευλόγησε την πίτα και έγινε η κοπή της. Αμέσως μετά μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους με την τυχερή του φλουριού, που ήταν η Όλγα Στρατηγάκη, να κερδίζει τα 50€, τα οποία παραχώρησε ευγενικά για τις ανάγκες της ομάδας
Εμείς, να ευχηθούμε στην ομάδα να βρει σύντομα τον δρόμο της, και η συνέχεια στην προσπάθεια της, έστω και μόνη, να είναι καλύτερη από ότι μέχρι σήμερα.
Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
Ακολουθούν εικόνες από την γιορτή


























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου