Κυριακή, Μαρτίου 8

"Άβολη" ισοπαλία στο Δ.Α.Κ Αργοστολίου.... Φωκάτα - Πρόννοι 0-0


Σε ένα καλό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στο οποίο τα Φωκάτα έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για είσοδο στην τελική 4αδα, δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Πρόννους, αφού θα αναδειχθούν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0).
Ήταν μια «άβολη» ισοπαλία και για τις δύο ομάδες, μιας και για τους Πρόννους η απώλεια των δυο βαθμών είχε αρνητικά αποτελέσματα και τους αναγκάζει να κυνηγήσουν το τρίποντο την επόμενη αγωνιστική, στο εντός έδρας ντέρμπι με την Εικοσιμία, για να καταφέρουν να ελπίζουν στη κατάκτηση της 3ης θέσης της τελικής κατάταξης και να πάνε με βαθμό στα playoffs.
Σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο μάλλον κρίνεται ισορροπημένο, ενώ στο δεύτερο τα Φωκάτα είχαν την υπεροχή, και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, ενώ και ο Παπαβασιλείου έβαλε το χέρι του, στη διατήρηση του «0» της εστίας του.
Βέβαια, μπορούν να τα έχουν με την τύχη τους, αφού είδαν την μπάλα να σταματάει δύο φορές στα δοκάρια των αντιπάλων τους!
Φάσεις και  γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι θα είναι στο 4’ με το Παπαβασιλείου να πέφτει στα πόδια του Μπάμπη και να μαζεύει την μπάλα.
Στο 8’ το χλιαρό σουτ από καλή θέση του Πολλάκη μπλοκάρεται από τον Πετεινάτο χωρίς δυσκολία.
Στο 26’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν σπουδαία ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, όταν μετά την αμυντική αδράνεια στην περιοχή των Πρόννων, ο Γ. Μπάμπης, από πολύ κοντά, θα κάνει το σουτ και ο Πολυδωράτος θα σώσει διώχνοντας δύσκολα την μπάλα, πάνω από την γραμμή της εστίας της ομάδας του, σώζοντας από το 1-0!
Άτυχοι οι γηπεδούχοι στο 35’ με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Τούρλα, έξω από την περιοχή και δεξιά, να σταματάει στο δοκάρι.
Με ένα δυνατό σουτ του Σπ. Κουρκουμέλη, εκτός περιοχής στο 45’ που θα στείλει την μπάλα εκτός εστίας του Πετεινάτου, θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και θα έχουν τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή με αποτέλεσμα στο 50’ ο Παπαβασιλείου να κάνει μεγάλη επέμβαση στο «Γ» της εστίας του και να πετάει την μπάλα κόρνερ στο δυνατό σουτ, εκτός περιοχής του Αραβαντινού.
Άτυχος θα σταθεί στο 79’ ο Τούρλας, αφού στο μακρινό δυνατό σουτ που πραγματοποιεί θα δει την μπάλα να σταματάει για δεύτερη φορά στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαβασιλείου και στη συνέχεια να καταλήγει άουτ.
Στο 75’ ο Παπαβασιλείου, που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του θα κάνει μια δύσκολη απόκρουση, απομακρύνοντας την μπάλα από την γωνία του στο δυνατό σουτ του Τούρλα.
Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 90+2’ με τον Παπαβασιλείου και πάλι να σώνει, στο σουτ του Ζαμπαύτη και ενώ η μπάλα έχει βρει σε αντίπαλο, γεγονός που δυσκολεύει περισσότερο την προσπάθεια του τερματοφύλακα των Πρόννων.
Έτσι, με αυτό το «Χ» χάνονται τα όνειρα (μόνο μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν) της ομάδας της Λακήθρας για μια θέση και στη φετινή 4αδα, αφού η διαφορά των 8 βαθμών που παρέμεινε, είναι απίθανο να καλυφθεί στις επόμενες αγωνιστικές.
Όμως και για τους Πρόννους, κάθε άλλο παρά καλό μπορεί να θεωρηθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφού παραμένουν στην 4η θέση, παρά την πρώτη ήττα της Εικοσιμίας στο Ληξούρι, με αποτέλεσμα να τα παίζουν όλα για όλα, την επόμενη αγωνιστική στην έδρα τους, με αντίπαλο την ομάδα από την Λειβαθώ για την 3η θέση της τελικής κατάταξης.
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τις κες Ε. Μπακάκη και Ι. Δούλου
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Γκ. Ρέτσι), Πετεινάτος, Φωκάς Χρ., Καμπανός, Πολλάτος (86’ Καππάτος), Αραβαντινός, Κουμαριώτης, Ζαμπαύτης, Μούκα, Τούρλας, Γάσπαρης, Μπάμπης Γ..
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου, Πολυδωράτος, Παπαδημητρόπουλος, Ρώσσης, Σπαθής, Μοντεσάντος (56’ Κουρκουμέλης Α.), Κουρκουμέλης Σπ. (86’ Λλαγιαι), Κόμητας, Δάρας, Πολλάκης, Hhelaj (63’ Κουρκουμέλης Χρ.).
**Οι φώτο είναι από παλαιότερο παιχνίδι των δύο ομάδων
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου