Σάββατο, Μαρτίου 7

Μεγάλη ανατροπή για τον Ηρακλή από 0-2 σε 4-2 στο ντέρμπι την Έρυσσο


Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παρά τον δυνατό άνεμο που επικρατούσε στην περιοχή, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, ο Ηρακλής θα πάρει μια σπουδαία νίκη, τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο και από τον τρόπο που ήρθε αυτή.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 2’ αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο τους θα προηγηθούν στο σκορ, ενώ στη συνέχεια θα πετύχουν και το 0-2 και με αυτό θα κλείσουν το πρώτο μισό στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι με μια πολύ μεγάλη αντεπίθεση και μέσα σε 24’, θα φέρουν τούμπα το ματς, αφού θα πετύχουν μια μεγάλη ανατροπή με σκορ 4-2, παίρνοντας μια «χρυσή» νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να βαδίζουν εκ του ασφαλούς στη λεωφόρο των επιτυχιών και της ανόδου στην Α’ κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν την ευκαιρία να γίνουν, το πιο μεγάλο φαβορί για την άνοδο, αφού δεν άντεξαν μέχρι το τέλος και από το 0-2 του πρώτου μισού, βρέθηκαν στο τέλος να έχουν υποστεί μια ήττα που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με σκορ 4-2!
Φυσικά και από την 2η (μισή) αγωνιστική, τίποτε δεν έχει κριθεί και τα πάντα μπορούν να συμβούν.
Στην Σκάλα, παρακολουθήσαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, γεμάτο πείσμα, αγωνία και εναλλαγές συναισθημάτων, που το έκαναν ακόμη καλύτερο.
Φάσεις και γκολ
Οι φιλοξενούμενοι θα μπουν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2’ θα προηγηθούν στο σκορ 0-1.
O Sula θα εκμεταλλευθεί την αμυντική σύγχυση και την διπλή κόντρα και με πολύ κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σταθάτου.
Στο 39’ μάλιστα θα προηγηθούν 0-2 με ένα πολύ ωραίο γκολ, που θα σημειώσει με μακρινό δυνατό φάουλ ο Ν. Καββαδίας.
Αυτό το 0-2 θα είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με μια δυνατή αντεπίθεση θα καταφέρουν αρχικά να ισοφαρίσουν και στη συνέχεια να πετύχουν την ανατροπή και ένα εντυπωσιακό τελικό 4-2 με τρία, από τα τέσσερα γκολ να πετυχαίνει ο Ανδρέας Μανέντης!
Στο 55’ οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-2 και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι, όταν ο Μανέντης με ένα δυνατό σουτ, από την γωνία της περιοχής και αριστερά, θα στείλει την μπάλα στο απέναντι «Γ» της εστίας του Σιμάτου.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 62’ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ύστερα από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από δεξιά και διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία του Σιμάτου για το 2-2.
Και στο 75’ ο Κ. Στάβερης, μετά από ένα γέμισμα του Σολωμού από την άμυνα, θα κατεβάσει με εντυπωσιακό κοντρόλ την μπάλα και αφού προσποιείται στον προσωπικό του αντίπαλο, με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για την ανατροπή και το 3-2 της ομάδας του!
Στο 79’ ο Ν. Στάβερης θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Καββαδία και ο κ. Μενεγάτος υποδεικνύει πέναλτι.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Α. Μανέντης, ο οποίος είναι εύστοχος και θα γράψει το τελικό 4-2, που ουσιαστικά «κλειδώνει» μια μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή, αλλά και ένα δικό του χατ τρικ!
Με τη νίκη τους αυτή, οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν την μοναχική τους πορεία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα βάλουν γερές βάσεις για το ένα, από τα δύο εισιτήρια ανόδου στη «μεγάλη» κατηγορία.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, θα χάσουν μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή και κοντά στην Α’ κατηγορία της επόμενης περιόδου.
Διαιτητής ο Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τις κες Μ. Μάστορα και Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Σπ. Τζωρτζάτος), Σταθάτος, Σολωμός, Δημητράτος, Τζωρτζάτος (79’ Γκιάφης), Ρασσιάς Γ., Σπαθής Α. (58’ Ρραπάι), Μανέντης, Ρασσιάς Σπ., Σταθάτος Γ., Στάβερης Κ., Lluka (46’ Στάβερης Ν.).
Έρυσσος:(Δ.-Σ. Καπάτος), Σιμάτος, Κουλουμπαρίτσης, Κουγιανός, Καββαδίας Ν., Παπαδόπουλος, Κάκιας, Ρεπούσης (66’ Κοψίνης), Καππάτος Διον. (70’ Καββαδίας Γ.), Sula (85’ Ντόντα), Ηakimad (80’ Rexha), Παλικισιάνος.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου