Τρίτη, Μαρτίου 3

Άμεσα κάλυψαν το κενό στον πάγκου του τα Φωκάτα... Ποιος είναι ο νέος κόουτς


Ο Agron Reci, που πρόσφατα απέκτησε το δίπλωμα προπονητικής UEFA B', θα είναι ο εκλεκτός του Α.Ο. Φωκάτων στην άκρη του πάγκου του, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος, ύστερα το «διαζύγιο» τους με τον Διονύση Λιονάτο.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Λακήθρας, παρουσιάστηκε σήμερα από την Διοίκηση στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια, αφού μίλησε για το τι περιμένει από αυτούς από εδώ και πέρα, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, αφού θέλει με το "καλημέρα" να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα, επιβάλλοντας τη δική του φιλοσοφία και από την άλλη να δώσει τη «μάχη» του, για όσες ελπίδες απέμειναν και έχουν να κάνουν με την είσοδο της, στα playoffs και παράλληλα να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.
Ο A. Reci, σίγουρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού ως γνωστό έχει δουλέψει σε πολλές τοπικές ομάδες, με το έργο του μάλιστα να δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές και φυσικά τα αποτελέσματα της δουλειάς του επίσης, είναι γνωστά.
Ποιος είναι ο νέος προπονητής των Φωκάτων:
Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις Εθνικές κατηγορίες με Νάουσα, Σπάρτη, Εράνη Φιλιατρών και εκτός Ελλάδας με την Rot Vans Lydenshajd.
Τοπικά σε Εύγερο, Εικοσιμία, Α.Ο.Κ.Ι. κ.α. ομάδες.
Σαν προπονητής έχει εργασθεί σε Εύγερο, Α.Ο.Κ.Ι., Λειβαθώ, Παλληξουριακό, Διλινάτα, Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, Έρυσσο και Εθνικό Κεφαλονιάς που ήταν και ο τελευταίος του «σταθμός»!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρος της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές της για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.
Όλοι μαζί προπονητής, παίκτες Διοίκηση θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να φτάσει η ομάδα μας στους στόχους που έχουν μπει από την αρχή του πρωταθλήματος.
Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα, άλλωστε αυτός είναι κυρίως ο λόγος που πήγα σε αυτήν.

Καλή μας επιτυχία με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο.»
Εμείς, να ευχηθούμε στο νέο τεχνικό των Φωκάτων, καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα του.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Φώτο από τη σημερινή προπόνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου