Τρίτη, Μαρτίου 17

Ολοταχώς για οριστική διακοπή στην Ευρωλίγκα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευρωλίγκα

Δύσκολα θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα
Μειωμένες είναι οι πιθανότητες επανεκκίνησης και ολοκλήρωσης της σεζόν στην Ευρωλίγκα, όπως αναφέρει η «Πράσινη».
Το στρατηγείο της διοργάνωσης βρίσκεται στην Ισπανία, που μαζί με την Ιταλία αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες συνέπειες της πανδημίας, ενώ δεν φαίνεται στον ορίζοντα φως για να αρχίσουν ξανά τα παιχνίδια και να ολοκληρωθούν σε μια… λογική ημερομηνία.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο κορωνοϊός δεν πρόκειται να μας απαλλάξει από την επικίνδυνη παρουσία του για άλλες 6-8 εβδομάδες.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ευρωλίγκα
Ακόμη, δε, κι αν έχει εκλείψει τότε ο κίνδυνος, οι παίκτες δεν έχουν… διακόπτη που θα τον πας στο «On» και θα αρχίσουν να αγωνίζονται ξανά μετά από τέτοια απραξία, καθώς πλέον δεν διεξάγονται προπονήσεις και τα γήπεδα είναι κλειστά.
Υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά και με δεδομένο ότι απέμεναν άλλες έξι αγωνιστικές κανονικής περιόδου, τα playoffs και το Final Four, μοιάζει από πολύ δύσκολο ως αδύνατο να βρεθεί τρόπος να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ακόμη κι αν κάποιες εγχώριες λίγκες ίσως διευκολύνουν την κατάσταση «λήγοντας» πρόωρα, όπως συνέβη στην Λιθουανία.
Πέραν όλων των άλλων, στην Ευρωλίγκα έχουν να αντιμετωπίσουν και τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας, καθώς πρέπει να αποσαφηνιστεί τι θα ισχύσει με τα χορηγικά προγράμματα, αλλά και τα συμβόλαια με την τηλεόραση και τους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου