Τρίτη, Μαρτίου 10

Διαμαρτυρία Ερύσσου για τη διαιτησία στο παιχνίδι playoffs με τον Ηρακλή Πρόννων και παραίτηση Χαϊδεμένου


O ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ στα τόσα χρόνια παρουσίας του στις κατηγορίες των τοπικών πρωταθλημάτων έχει αποφυγή επιμελώς να ασχολείται με τη διαιτησία σεβόμενη το δύσκολο έργο της και απόδειξη τούτου είναι ότι δεν έχει έκδοση ποτέ ανακοίνωση μέχρι σήμερα!
Σήμερα όμως ζήσαμε τραγικές καταστάσεις με αντίπαλο των Ηρακλή Πόρου!
Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για το οποιοδήποτε αποτέλεσμα αλλά όταν ακυρώνεται κανονικό γκολ όταν δεν δίνονται 2 πέναλτι ειδικά το δεύτερο από αυτά που θεωρούνται κλασική περίπτωση, επίσης πριν την ισοφάριση του αντίπαλου υπήρχε καθαρό επιθετικό φάουλ στον αμυντικό μας.
Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την κακή μέρα που μπορεί να βρεθεί ένας διαιτητής όπως και το ανθρώπινο λάθος αλλά όταν τα λάθη είναι εναντίον της μιας ομάδας αυτό δεν είναι φυσιολογικό!
Επίσης θεωρούμε ότι ο ορισμός διαιτητή από την περιοχή του αντίπαλου είναι λάθος ειδικά όταν ο διαιτητής είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής! Καταλαβαίνουμε τη δυσκολία ορισμού διαιτητή από την τοπική ένωση λόγο ελλείψεων σε προσωπικό! Αλλά ειδικά σε παιχνίδια κατάταξης καλό θα ήταν ο διαιτητής να ειναι από άλλες περιοχές και να μην είναι συντοπίτης της μιας ομάδας!
Ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει και παρατηρητής διαιτησίας!
Παρόλα αυτά θέλουμε να πιστεύουμε ότι η σημερινή κακή διαιτησία ήταν καθαρά ανθρώπινο λάθος!
Μην γκρεμίζεται τα όνειρα μιας μικρής περιοχής σαν τη δική μας που παλεύει μέσα στα χρόνια της κρίσης με μηδαμινά έσοδα να έχει μια ομάδα ώστε τα μικρά παιδιά να μάθουν τα ιδανικά του αθλητισμού!
Ευχόμαστε σε δικαιότερες διαιτησίες στο μέλλον για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου.
Με τιμή
ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ

Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα κατάταξης στο δημοτικό γήπεδο Σκάλας στις 07/03/2020 μεταξύ του ΑΟ ΗΡΑΚΛΗ-ΠΡΟΝΝΩΝ και του ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ και έχοντας αντίπαλο την «ΑΔΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ» ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο πρόεδρός μας Χαϊδεμένος Γεράσιμος κατέθεσε την παραίτησή του σήμερα 09-03-2020 στο Δ.Σ. μη μπορώντας να ανεχτεί μετά από είκοσι δύο χρόνια θητείας την κατάφορη αδικία εις βάρος της ομάδας μας.
Με αφορμή το παραπάνω, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για τα τραγικά λάθη του διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος υποχρέωσε την ομάδα μας στην άδικη ήττα. Μια διαιτητική παρουσία που υπέπεσε σε καταδικαστικά λάθη εις βάρος της μίας ομάδος.
Ο ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ δεν χρησιμοποιεί εκφράσεις οι οποίες φτάνουν στα άκρα, στόχος μας είναι να αναδείξουμε τον κίνδυνο, που υπάρχει εξαιτίας τέτοιων συμβάντων, για τη διάλυση και των υπολοίπων αθλητικών σωματείων τα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν και να παλεύουν στο Νομό μας και τα οποία είναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
Αρκεί κανείς να κοιτάξει γύρω του και θα διαπιστώσει ότι άνθρωποι με ιστορία στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, απογοητευμένοι απομακρύνονται. Και το χειρότερο όλων, αν συνεχιστούν τέτοιες αρρυθμίες, θα απομακρυνθούν οι νέοι από τον αθλητισμό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
ΜΗΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου