Τετάρτη, Ιουλίου 22

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Shooting Camp του Α.Σ. Κεφαλονιά (Βίντεο - Εικόνες)


Ολοκληρώθηκε σήμερα, Τετάρτη πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», το 3ήμερο προπονητικό 1ο Shooting Camp του Α.Σ. Κεφαλονιά.
Τα παιδιά που το παρακολούθησαν έδειξαν διάθεση να μάθουν πράγματα, από έμπειρους καταξιωμένους προπονητές, τα οποία θα χρειαστούν στη συνέχεια για να βελτιωθούν και να αναδείξουν το ταλέντο τους, το οποίο φάνηκε ότι υπάρχει αρκετό!
Οι προπονητές τους, από ότι είπαν, διέκριναν αρκετό ταλέντο και τους συνέστησαν να δουλέψουν πολύ και σε βάθος χρόνου για να βελτιώσουν, στις αθλητικές, αλλά και στις σχολικές τους επιδόσεις, αφού κανείς αθλητής δεν κέρδισε πράγματα με το καλημέρα.
Σήμερα, τελευταία ημέρα, ενός απόλυτα πετυχημένου camp, τα παιδιά διδάχθηκαν στο σουτ μετά από ντρίπλα.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί των διαγωνιστικών παιχνιδιών, με νικητές τους Διονύση Βαλλιανάτο και Διονύση Σπυράτο.
Με την ολοκλήρωση τους και μετά από μια πολύ όμορφη ομιλία των προπονητών τους, τους παραδόθηκαν τα αναμνηστικά διπλώματα για να τους θυμίζουν τη συμμετοχή τους σε ένα σπουδαίο camp.
Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Διοίκηση και τους προπονητές του Α.Σ.Κ., πού με τέτοιες εκδηλώσεις, σίγουρα βοηθάνε το άθλημα και κάνουν τα παιδιά ακόμη καλύτερα παίρνοντας σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια.
Βίντεο
Φωτορεπορτάζ










































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου