Πέμπτη, Ιουλίου 30

Βύζας Μεγάρων ο επόμενος σταθμός της καριέρας του "Μόντε"... Επιστροφή μετά από 19 χρόνια!!

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ μας, για τη πιθανή μεταγραφή του Στ. Μοντεσάντου, ήρθε φυσικά η στιγμή που θα σας αποκαλύψουμε και τη φανέλα της ομάδας που θα φοράει στην προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Είναι ο Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων που θα συμμετάσχει την περίοδο 2020-2021 στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ.Δ.Α., με μοναδικό στόχο την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία της περιόδου 2021-2022. 
Άλλωστε η ενίσχυση των "κιτρινόμαυρων" του Τάκη Χριστόπουλου, είναι πολύ σημαντική με έμπειρους παίκτες, που έχουν γράψει ιστορία ακόμη και στην Α' Εθνική και σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος ο στόχος!! 
Στα «κιτρινόμαυρα» λοιπόν και στα Μέγαρα θα αγωνιστεί ο έμπειρος Κεφαλονίτης ποδοσφαιριστής, με στόχο να βοηθήσει την τοπική ομάδα να υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους.
Ουσιαστικά, πρόκειται για μια επιστροφή, μετά από 19 χρόνια για τον Μοντεσάντο, αφού στον Βύζαντα αγωνίστηκε την περίοδο 2001-2002
Ιδιαίτερες συστάσεις, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν χρειάζεται, αφού το βιογραφικό του είναι πολύ βαρύ, με συμμετοχές μάλιστα σε πρωταθλήματα όπως είναι αυτά της πρώην Δ’ – Γ’ Εθνικής, αλλά και στο δεύτερο τη τάξει της χώρας τη Β’ Εθνική.
Είναι σίγουρο ότι, η παρουσία του Μοντεσάντου θα ενισχύσει την ομάδα του Βύζαντα και θα είναι ένας σημαντικός κρίκος στο ρόστερ του προπονητή Τάκη Χριστόπουλου, βοηθώντας την όπως προαναφέραμε, να πετύχει τον στόχο της ανόδου, αλλά και την κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου.
Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί κατά σειρά ο Σταύρος Μοντεσάντος, ξεκινώντας σε ηλικία 12 ετών στους νέους Δραπετσώνας, είναι οι παρακάτω:
Βύζας Μεγάρων (Δ’ – Γ’ Εθνική), Αίας Σαλαμίνας (Δ’), Α.Ο.Κ.Ι. (Δ’), Εθνικός Πειραιά (Β’ Εθνική), Πέλοπας Κιάτου (Δ’), Ερμής Ερμιονίδας (Δ’), Παπυργιακός (Δ’), Αχιλλέας Καμαρών (Δ’), Παναργειακός (Γ’), Ολυμπιακός Κεφαλληνίας (Δ’), Ήφαιστος Περιστερίου (Α’ Ε.Π.Σ.Α.), Εθνικός Αστέρας (Γ’), Άγιαξ Ταύρου (Α’ Ε.Π.Σ.Α.), Κόρινθος (Α’ Κορινθίας),  Φοίβος Κρεμαστής (Δ’ Εθνική), Κυπαρισσία (Δ’ Εθνική) – Π.Α.Ο. Εύγερος Α.Ο. Πρόννων (Α’ Ε.Π.Σ.Κ.Ι.).
Διαβάστε παρακάτω και την ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων":
«Το Δ.Σ. του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Σταύρο Μοντεσάντο και Απόστολο Παϊκόπουλο.
Ο Σταύρος Μοντεσάντος επιστρέφει στον Βύζαντα, αφού ήταν μέλος της ομάδας που το 2001 κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με θητεία σε Παναργειακό, ΠΑΣ Κόρινθο, Αία Σαλαμίνας, Εθνικό Πειραιά και πέρυσι στον Α.Ο. Πρόννοι Σκάλας, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας.
Ο Απόστολος Παϊκόπουλος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού με τεράστια εμπειρία και πολλές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, έχοντας φορέσει την φανέλα ιστορικών ομάδων όπως ο Χαραυγιακός, ο Φωστήρας, ο ΑΟ Γλυφάδας, η Καλλιθέα, ο Ακράτητος κ.α.
Με την απόκτησή του ο Βύζας προσθέτει ακόμη έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του, ακόμη μια λύση για το κέντρο της άμυνάς του.

Καλωσορίζουμε τους δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας του Βύζαντα».
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου