Τρίτη, Ιουλίου 28

Αισιοδοξία και χαμόγελα στην επίσημη «πρώτη» του Παλληξουριακού….. Σήμερα πραγματοποιήθηκε και ο Αγιασμός (Βίντεο - Φωτορεπορτάζ)

Με μεγάλη αισιοδοξία, πίστη και πολλά χαμόγελα ξεκίνησε σήμερα και επίσημα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, η προετοιμασία του εκπρόσωπου του τοπικού ποδοσφαίρου στην Γ’ Εθνική, Α.Ο. Παλληξουριακού.
Στην αρχή πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον πατέρα Νικόλαο, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημητρίου, ευλόγησε την προσπάθεια των παικτών και της διοίκησης, ενώ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και ότι, με πίστη στο θεό όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της, έχοντας μια αξιόλογη παρουσία και ανάλογη εκπροσώπηση του Κεφαλονίτικου και Θιακιώτικου ποδοσφαίρου.
Με την ολοκλήρωση του Αγιασμού, στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γάλεμπ Ντιουανι, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία να παραμείνουν όλη μια οικογένεια, μια γροθιά και προπάντων να μην υπάρξουν τραυματισμοί.
Αμέσως μετά ο Ηλίας Ζερβός, με τους συνεργάτες του Δημ. Αδαμόπουλο και Γ. Ζάβαλη, έδωσαν το σύνθημα για σκληρή δουλειά, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στον Άγιο Αντώνη.
Από την αρχή, ο ιδρώτας έσταζε από τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών της «ερυθρόλευκης» ομάδας, όμως το χαμόγελο τους έδειχνε πίστη και αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν.
Το σημερινό πρόγραμμα ήταν σε ρυθμούς ανάκτησης φυσικής κατάστασης με ασκήσεις μπάλας και κάποια χιλιόμετρα, κάτι όμως που στη συνέχεια αναμένεται να είναι πολύ πιο δυνατό, ώστε οι ποδοσφαιριστές του Παλληξουριακού, να είναι πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδος, όπου συμμετέχει ως εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, αλλά και του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου και τον κόουτς να θέλει την ομάδα από όλες τις πλευρές έτοιμη στην επάνοδο της, όντας πλέον πιο έμπειρη.
Στη συνέχεια, το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις.
Εδώ να αναφέρουμε ότι η διοίκηση του Παλληξουριακού είχε πάρει όλα τα μέτρα που ορίζει το πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. κατά του κορονοιού!
Εμείς, να ευχηθούμε στην Κεφαλονίτικη ομάδα, καλή σεζόν με μια άξια εκπροσώπηση του τοπικού ποδοσφαίρου, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Γ’ Εθνικής και κυρίως χωρίς τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών.
Παρακάτω φωτορεπορτάζ και βίντεο από τον Αγιασμό και τη σημερινή προπόνηση
Βίντεο
Φωτορεπορτάζ







































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου