Κυριακή, Ιουλίου 12

Έπεσε με επιτυχία η αυλαία του 3ήμερου Camp του Παναθηναϊκού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (φωτορεπορτάζ - βίντεο - δηλώσεις)


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά την υψηλή θερμοκρασία, πριν από λίγο στο Δ.Α.Κ Αργοστολίου, το 3ήμερο camp σχολών δικτύου του Παναθηναϊκού και του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προπονήσεις και απονομές αναμνηστικών Διπλωμάτων στα παιδιά που παρακολούθησαν το προπονητικό σεμινάριο.
Οι εκπαιδευτές ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι και ανέφεραν ότι, υπάρχει πολύ ταλέντο στη σχολή Κεφαλονιάς, ενώ και η δουλειά που γίνεται στην τοπική σχολή από τον Τάκη Φωή και τους συνεργάτες του, είναι αξιόλογη και της ανήκει το μέλλον.
Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την άρτια οργάνωση που έκανε το έργο τους ακόμη πιο εύκολο, παρέχοντας τους όλες τις ανέσεις, ώστε να μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στα αυριανά αστέρια του ποδοσφαίρου μας.
Πραγματικά όλα ήταν άψογα και όλο το team προσπάθησε για το καλύτερο αυτές τις τρεις μέρες και μπορούμε να πούμε ότι παίρνουν άριστα!
Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων, όπως προαναφέραμε, έγιναν απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων στα παιδιά και φωτογράφιση, με μια πανέμορφη διοργάνωση να περνάει στην ιστορία.
Μπράβο σε όλους – Καλό καλοκαίρι!
Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ και Βίντεο από την 3η ημέρα
Βίντεο
Στιγμιότυπα από την προπόνηση
Δηλώσεις Τάκη Φωή – Κώστα Κρασώνη
Φώτο




















































































































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου