Πέμπτη, Ιουλίου 16

Πέρασαν ο οικονομικός με απώλεια 1 ψήφου και ομόφωνα ο Διοικητικός απολογισμός στη χθεσινή Γ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (Βίντεο-φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 15/7 το απόγευμα, στα γραφεία του Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων, η Ετήσια τακτική Γ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., με την παρουσία των εκπροσώπων των παρακάτω Σωματείων της δύναμης της:
1 Α.Ο. Πρόννων
2 Α.Π.Σ. Πυλλαριακός
3 Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
4 Α.Ο. Εικοσιμίας
5 Α.Ο. Παλληξουριακός
6 Α.Ε. Κράνης
7 Π.Α.Ο. Εύγερος
8 Α.Ο. Κεφαλληνία
9 Α.Ο. Ερύσσου
Στη συνέχεια εκλέχθηκαν οι δύο γραμματείς, Μ. Ζώη εκπρόσωπος της Α.Ε. Κράνης και Ολ. Παπαδήμα της Εικοσιμίας,  για την τήρηση των πρακτικών με τις τελευταίες υπό την προεδρία του προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμη Βαλσαμή να διευθύνουν τη Γ.Σ.. 
Ακολούθησε η επικύρωση των πληρεξούσιων αντιπροσώπων των ταμειακώς εντάξει με δικαίωμα ψήφου Σωματείων και αφού διαπιστώθηκε η απαρτία, η Γ.Σ. προχώρησε στις εργασίες της.
Αρχικά, με τον Διοικητικό απολογισμό ο οποίος και εγκρίθηκε Ομόφωνα.
Μετά την ψήφιση του παραπάνω θέματος, πραγματοποιήθηκε συζήτηση σε προτάσεις τις οποίες κατάθεσαν τα Σωματεία, Α.Π.Σ. Πυλαριακός και Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός, προς το Δ.Σ. της διοργανώτριας και ανταλλάγησαν απόψεις σε πολύ καλή ατμόσφαιρα. (Λεπτομέρειες και όλη τη συζήτηση θα την παρακολουθήσετε στα βίντεο που ακολουθούν).
Στη συνέχεια, τέθηκε προς έγκριση ο οικονομικός απολογισμός, όπου εδώ είχαμε την αρνητική ψήφο του Εθνοφρουρού, κυρίως για διαδικαστικά θέματα.
Να αναφέρουμε ότι, στη Γ.Σ. παραβρέθηκε ο καθηγητής και υπεύθυνος διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Γεράσιμος Μαζαράκης, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των Σωματείων σε ότι, είχε να κάνει με θέματα που του τέθηκαν για τη διαιτησία.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί και εδώ ότι, η σημερινή Γ.Σ. ήταν η πιο πολυάριθμη από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια σε συμμετοχή, τόσο των εκπροσώπων των Σωματείων, όσο και των παραγόντων της Ένωσης.
Δείτε παρακάτω βίντεο από τη σημερινή Γ.Σ. και πλούσιο φωτορεπορτάζ:
Βίντεο Α’
Βίντεο Β’
Βίντεο Γ’
Φωτορεπορτάζ




















































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου