Τετάρτη, Ιουλίου 22

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ παλαιμάχων Προόδου Ιθάκης - Πάτρας το Σάββατο στο Βαθύ


Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο, στο Δημοτικό στάδιο Ιθάκης στο Βαθύ και ώρα 19:00 ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Προόδου Ιθάκης και της αντίστοιχης της Πάτρας.
Σίγουρα, αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και το λιγότερο που ενδιαφέρει τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές είναι το τελικό αποτέλεσμα, αντίθετα ο κύριος σκοπός είναι να δημιουργηθούν φιλίες, ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ τους και ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει να γνωρίσει τις παλιές αλλά και τις νεότερες φυσιογνωμίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μέσα από αυτές τις διοργανώσεις, εκτός του από τον φιλανθρωπικό τους χαρακτήρα, τιμώνται και κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι, που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον αθλητισμό και στον τόπο τους.
Κάπως έτσι θα είναι και το παιχνίδι του Σαββάτου, για αυτό όλοι οι Ιθακήσιοι θα πρέπει να παραβρεθούν στο Στάδιο, να στηρίξουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων και παράλληλα να χειροκροτήσουν, τους πρώην άσσους του Αχαϊκού και του Ιθακήσιου ποδοσφαίρου.
Μετά το παιχνίδι, θα ακολουθήσει τραπέζι με όλους τους ποδοσφαιριστές, το οποίο προσφέρει η περιφέρεια, μετά από πρωτοβουλία του τοπικού Έπαρχου Θανάση Λιβιτσανη, ο οποίος είναι πάντα κοντά στην ωραία αυτή παρέα των παλαιμάχων. 
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου