Σάββατο, Ιουλίου 18

Ο ιστορικός Αστέρας είναι και πάλι εδώ έτοιμος να γράψει επιτυχίες


Επιβεβαιώνοντας, το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportsthea στις 3/7 (Δείτε εδώ) για την μεγάλη επιστροφή στα ποδοσφαιρικά πράγματα των νησιών μας του ιστορικού Αστέρα Ληξουρίου, μόλις πριν από λίγο η προσωρινή Διοίκηση της ομάδας, εξέδωσε την ευχάριστη ανακοίνωση της επιστροφής.
Σίγουρα, ημέρα χαράς για όσους ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα των ανθρώπων που πόνεσαν και έκλαψαν για αυτή την ομάδα, των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, για τους οποίους όπως αναφέρει και η ανακοίνωση, αποτελεί τιμή για την ιστορία της, που αυτοί πλέον πήραν τη σκυτάλη, με στόχο να την επαναφέρουν εκεί που της ανήκει!
Να ευχηθούμε σε όλους, να έχουν μια ανάλογη με τις προσδοκίες τους επάνοδο και επιτυχίες σε όποιες διοργανώσεις συμμετέχουν.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!
Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του Αστέρα:
16-08-1978 μία μεγάλη παρέα υπογράφει επίσημα το καταστατικό που αφορούσε την ομάδα ποδοσφαίρου με έμβλημα το αστέρι την γνωστή πλέον ομάδα στην Κεφαλονιά και όχι μόνο τον Αστέρα Ληξουρίου.
Διαφορετικές Κυριακές τότε, το ποδόσφαιρο μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του κόσμου.
2-7-2020 είναι τιμή μας που παίρνουν ξανά την σκυτάλη παλαιά μέλη και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έχουν ιδρώσει την φανέλα του Αστέρα Ληξουρίου.
Ο Αστέρας δεν είναι απλά μια ομάδα ποδοσφαίρου είναι μια κοινωνία ανθρώπων στην Παλλική, που έχει σκοπό να αναβαθμίσει τον υγιή αθλητισμό, να παρακινεί μόνιμα τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.
Φιλοδοξία μας είναι να ξαναδούμε το "αστέρι" να λάμπει.
Από το Δ.Σ.
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου