Παρασκευή, Ιουλίου 3

Μια μεγάλη επιστροφή ετοιμάζεται στο τοπικό ποδόσφαιρο


Μέσα σε όλες τις επιπτώσεις και τα προβλήματα που υπάρχουν εξ’ αιτίας του κορονοιού, σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρη πηγή, επιτέλους ήρθε και ένα καλό νέο για το τοπικό ποδόσφαιρο, με μια μεγάλη επιστροφή.
Πρόκειται για τον Αστέρα Ληξουρίου, μια ιστορική ομάδα που ιδρύθηκε το 1980, κατέκτησε το πρωτάθλημα (περίοδος 1995-1996) και το κύπελλο Κεφαλονιάς (1996-1997), ενώ συμμετείχε στο πρωτάθλημα της τότε Δ’ Εθνικής κατηγορίας την ίδια χρονιά.

Σύμφωνα με την πηγή μας, το διοικητικό σχήμα της ομάδας θα αποτελέσουν κάποιοι επαγγελματίες της πόλης του Ληξουρίου, αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της.
Έτσι, αν τα πράγματα πάνε καλά, η Παλλική που κάποια στιγμή μετρούσε έξι εν ενεργεία ομάδες, από τη νέα περίοδο θα βρεθεί με τρεις.
Τον Παλληξουριακό, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τους Εθνικό Κεφαλονιάς – Αστέρα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Ευχάριστα λοιπόν τα νέα για την ιστορική ομάδα, αλλά και το τοπικό ποδόσφαιρο.
Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους αυτούς που προσπαθούν με τέτοιες συμπεριφορές να βοηθούν την περιοχή τους, τα παιδιά, αλλά και το ποδόσφαιρο του νησιού μας!
Δείτε παρακάτω παλαιότερες φώτο της ομάδας:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου