Πέμπτη, Ιουλίου 16

Μετά από 17 χρόνια αποχωρεί ο ηγέτης της Προόδου Ιθάκης


Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια στην Πρόοδο Ιθάκης, αποχωρεί ο ηγέτης πρόεδρος της και Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, αφήνοντας ένα τεράστιο έργο για παρακαταθήκη στο νέο Δ.Σ., που θα προκύψει από τις εκλογές του προσεχούς Σαββάτου.

Ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα, με ένα συγκινητικό μήνυμα ευχαριστεί όσους στάθηκαν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πολύ περισσότερο του αθλητές της Προόδου που μέσα από τις προσπάθειες τους κρατούν την σημαία της ομάδας ψηλά στον ιστό της!.
Δείτε παρακάτω τι αναφέρει: 
Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Stanitsas Dionisis«Αποχωρώντας από την προεδρία του Αθλητικού ομίλου Ιθάκης η Πρόοδος μετά από 17 ολόκληρα χρόνια νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους αυτούς που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, όπως ήταν τα μέλη των συμβουλίων, τους Αθλητές, τους εθελοντές, τους χορηγούς και πολλούς άλλους που πρόσφεραν την στήριξη τους με τον οποιοδήποτε τρόπο. .
Εργαστήκαμε με κύριο γνώμονα το καλό του συλλόγου, με σεβασμό χρησιμοποιώντας το εμείς παρά το εγώ, όλοι μαζί και ειδικά οι αθλητές έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα.
Εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη στο νέο Δ.Σ..
Ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου