Κυριακή, Ιουλίου 12

Αγωνιστικές δοκιμασίες - προπονήσεις απονομές και συζήτηση με τους γονείς περιελάμβανε η 2η ημέρα του Camp του Παναθηναϊκού (βίντεο-φωτορεπορτάζ)


Συνεχίστηκε σήμερα πρωί και απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το 3ήμερο camp σχολών δικτύου, του Παναθηναϊκού και του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε:
Το πρωί
-Διεξαγωγή μετρήσεων - αγωνιστικές δοκιμασίες
Και το απόγευμα
-Διδασκαλία Αθλητών - προπονήσεις και
-Ομιλία – συζήτηση με τους γονείς των αθλητών
Όλα κύλησαν ομαλά και οι μικροί ποδοσφαιριστές, παρά την υψηλή θερμοκρασία που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, έδειχναν μάλιστα να το χαίρονται ιδιαίτερα, εμπλουτίζοντας παράλληλα τις γνώσεις τους, αποκτώντας και τις ανάλογες εμπειρίες που θα τους φανούν πολύ χρήσιμες για το μέλλον. Αλλά και η συζήτηση με τους γονείς και αθλητές, των ειδικών ήταν χρήσιμη και άκρως εποικοδομητική.
Στη σημερινή 2η ημέρα, παραβρέθηκε και ο Κώστας Μπατσινίλας/Scouter Δικτύου Σχολών PSS.
Να πούμε ότι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, εκτός των φιλοξενούμενων μας, επίσης παραβρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός, ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Σπ. Σαμούρης, ο πρόεδρος της Τ.Ε. Αργοστολίου κ. Θ. Αλυσανδράτος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Διλινάτων κ. Α. Τζωρτζάτος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής και ο ταμίας κ. Θ. Ψαράς.
Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς, και τον μίνι απολογισμό της σχολής από το υπεύθυνο της κ. Τάκη Φωή, η τοπική σχολή βράβευσε με τιμητικές πλακέτες τους παρακάτω:

Κ. Κρασώνη, Α. Λαγωνικάκη και Κώστα Μπατσινίλα, για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, Ε. Τσεκούρα για το έργο που επιτελεί στον Παναθηναϊκό και τις ακαδημίες του και Κ. Αλάσσα για το έργο που επιτελεί στις σχολές ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο..
Η συνέχεια, αύριο Κυριακή 12/7 το πρωί, από 09:00 μέχρι 12:00, όπου και πέφτει η αυλαία του 3ήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου του Παναθηναϊκού και της σχολής Κεφαλονιάς.
Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ από την 2η ημέρα































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου