Παρασκευή, Ιουλίου 17

Παλληξουριακός:Σπουδαία μεταγραφή...... "Δικός" του και ο Ν. Τανουσάι


Σε μια σπουδαία ακόμη μεταγραφή, που τον ενισχύει σημαντικά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, προχώρησε ο Παλληξουριακός πριν από λίγο, αφού απέκτησε από τον Αστέρα Τρίπολης τον Νικόλα Τανουσάι.
Ένα σπουδαίο ταλέντο που αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και προέρχεται από τρεις γεμάτες σε συμμετοχές χρονιές με του Αρκάδες, στις κατηγορίες Κ-17, Κ-18 και Κ-19.
Είναι δεδομένο ότι, ο Ηλίας Ζερβός πρόσθεσε στο ρόστερ του έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, αλλά και καλό παιδί που αναμένεται να ανεβάσει και το επίπεδο της ομάδας, παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του.
Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» της Παλλικής:
"Η ομάδα μας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Tανουσάι Νικόλα o oποίος αποκτήθηκε από τον ΑΓΣ Αστέρας Τρίπολης ΠΑΕ.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες Νικόλα, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παλληξουριακού και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στη σεζόν που ξεκινάει.
Ακολουθούν τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή:
ΤΑΝΟΥΣΑΪ Νικόλας (Μέσος, 19 χρ. - 2001)
έως 2015 A.O. Eικοσιμίας (Ακαδημία)
2015/16 Α.Ο. Eικοσιμίας (Α’ Ερασιτεχνική)
2016/17 Αrsenal FC Youth Academy Χαλάνδρι
2017/18 ΑΓΣ Αστέρας Τρίπολης ΠΑΕ (Κ17)
2018/19 ΑΓΣ Αστέρας Τρίπολης ΠΑΕ (Κ19)
2019/20 ΑΓΣ Αστέρας Τρίπολης ΠΑΕ (Κ19)
Την περσινή σεζόν με την Κ19 του ΑΓΣ Αστέρα Τρίπολης ΠΑΕ κατέγραψε 20 συμμετοχές σημειώνοντας κι ένα (1) γκολ μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος". 
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου