Δευτέρα, Ιουλίου 20

Πρεμιέρα σήμερα στο 1ο Shooting Camp του Α.Σ.Κ. (Εικόνες - Βίντεο)



Ξεκίνησε σήμερα το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», το Shooting Camp του Α.Σ. Κεφαλονιά με τη συμμετοχή πολλών παιδιών που αγαπούν το μπάσκετ και τα οποία με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν και συμμετείχαν σε ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων, σε ότι αφορά την εκτέλεση του σουτ στο Basket ball.
Δίδαξαν οι προπονητές Θανάσης Μολυβδάς, βοηθός προπονητή στην Εθνική ανδρών της Ελλάδας και ο Πέτρος Κωστίδης (παλιός μας γνώριμος) με προϋπηρεσία σε επαγγελματικούς Συλλόγους και Ακαδημίες, πλαισιωμένους από τους «δικούς» μας προπονητές, Π. Ματιάτο, Μ. Δούλλια και Απ. Δαμκαλή.
Παρών στο Κλειστό ο πρόεδρος του Α.Σ.Κ. κ. Μιχάλης Βασιλάτος και η προπονήτριες των γυναικείων τμημάτων, Π. και Λ. Πολλάκη.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν αύριο Τρίτη 21/7 και ώρα 12:00 και μεθαύριο Τετάρτη 22/7 και ώρα 10:00, όπου και θα περατωθεί το προπονητικό τριήμερο του Α.Σ.Κ..
Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι, το συγκεκριμένο camp είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται εξειδικευμένο και σίγουρα αξίζει πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή η διοίκηση του Α.Σ.Κ..
Το Sportsthea παρών όπως πάντα, σας μεταφέρει μέσα από ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ, αλλά και βίντεο τι έγινε σήμερα 1η μέρα του Shooting Camp στο «Αντώνης Τρίτσης»!
Βίντεο

Φωτορεπορτάζ










































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου