Παρασκευή, Ιουλίου 31

Αύριο Σάββατο 1/8 η "πρώτη" της Α.Ε.Κ.


Την «πρώτη» της προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, σύμφωνα με ανακοίνωση της,  ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η ομάδα της Α.Ε. Κράνης, αύριο Σάββατο 1 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Είναι η δεύτερη ομάδα που ξεκινάει προετοιμασία, μετά τον Παλληξουριακό της Γ’ Εθνικής και πρώτη από τις ομάδες της Α’ τοπικής κατηγορίας. 
Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί με τα νέα πρόσωπα τα οποία έχουν ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο, αλλά και των «παλιών» ποδοσφαιριστών της, ενώ τεχνικός παραμένει ο Σπ. Παπαδάτος.
Να αναφέρουμε ότι, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγειονομική προστασία, ποδοσφαιριστών και τεχνικού team, ενάντια στην πανδημία Covid-19.
Σίγουρα, η φετινή έναρξη της προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων», αλλά και όλων των ομάδων, αναμένεται λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς οι συνθήκες έχουν διαμορφωθεί λόγω του Covid19, όμως αναμένεται η δουλειά που θα γίνει να είναι τέτοια που θα εκπληρωθούν και οι φετινοί τους στόχοι!
Η ανακοίνωση της Α.Ε. Κράνης:
"Το αντρικό τμήμα της ομάδας μας το Σάββατο 1η Αυγούστου και ώρα  19:00 θα πραγματοποιήσει την πρώτη της επίσημη προπόνηση του στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σηματοδοτώντας την έναρξη της προετοιμασίας. Κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθούν και τα πρώτα επίσημα φιλικά.
Ευχόμαστε καλή αρχή σε όλα τα παιδιά και μια γεμάτη σεζόν χωρίς τραυματισμούς".
Εκ του Δ.Σ.
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου