Κυριακή, Ιουλίου 26

Ένα πολύ όμορφο και διαφορετικό παιχνίδι έγινε χθες στην Ιθάκη (Εικόνες)


Χθες, Σάββατο 25/7, το απόγευμα στο Βαθύ της Ιθάκης, πραγματοποιήθηκε ένας πολύ όμορφος και ιδιαίτερος αγώνας, του οποίου ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός, μεταξύ των ομάδων των παλαιμάχων της Προόδου Ιθάκης και της αντίστοιχης της Πάτρας, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο ΚΑΠΗ Ιθάκης και σε άπορες οικογένειες.
Το τελικό αποτέλεσμα, που δεν έχει καμία απολύτως σημασία και ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τις δυο ομάδες, ήταν 2-3 υπέρ των παλαιμάχων της Πάτρας.
Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν, οι Βλησμάς και Κωστόπουλος, ενώ των φιλοξενούμενων οι Ρούμπας, Τσαλπατούρος και Χρ. Νικολόπουλος.
Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του παραπάνω αγώνα τιμήθηκαν, ο Δήμαρχος Ιθάκης και πρόεδρος της Προόδου κ. Διονύσης Στανίτσας, ο Έπαρχος Ιθάκης κ. Θανάσης Λιβιτσάνης και ο κ. Ιωάννη, Σκληρό, για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο του νησιού.
Μετά το παιχνίδι ακολούθησε τραπέζι με ζωντανή μουσική και πολύ χορό.
Περιττό να πούμε ότι, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων, τόσο για την φιλοξενία που έτυχαν, όσο και από τις ομορφιές της Ιθάκης μας!
Διαιτητής ο κ. Ν. Διαμαντάτος.
Οι συνθέσεις:
Παλαίμαχοι Προόδου Ιθάκης:Μανωλόπουλος Κ, Γιαννιώτης, Πόρτολος, Λαγκαδάς, Σολδατος, Δόριζας, Βλησμάς, Κωστόπουλος, Βασιλάκης, Πιππος, Μανωλόπουλος Χ, Μπράντης Κ, Πάτερης, Γαλάτης Γ, Μαλιακρίδας, Τσιντήλας, Βασιλόπουλος Χ., Τσιάμαλος.
Παλαίμαχοι Πάτρας:Τσακμακίδης, Σπαλιάρας Κώστας, Σπαλιάρας Παναγιώτης, Δημητρόπουλος, Γιαννέτας, Συριόπουλος, Νικολόπουλος Άρης, Νικολόπουλος Χρήστος, Γεωργαντόπουλος, Ρούμπας, Τσαλπατούρος, Παναγόπουλος, Αγγελόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κοτσαύτης, Σκόνδρας.
Δείτε παρακάτω εικόνες από το χθεσινό παιχνίδι








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου