Τετάρτη, Ιουλίου 15

Μετά από 28 χρόνια προσφοράς στο τοπικό ποδόσφαιρο αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του


Ένα από τα καλύτερα παιδιά και από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα γήπεδα μας, ο Περικλής Μπαζάρογλου, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο f/b μας γνωρίζει την απόφαση του, να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αφού κάποιοι τραυματισμοί που συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν, τον αναγκάζουν να μείνει μακριά από την… αγάπη του, το ποδόσφαιρο.
Μετά από μια σημαντική καριέρα, ο Περικλής βάζει τέλος στο ποδόσφαιρο, «γεμάτος» ποδοσφαιρικά, με τίτλους, αναγνώριση και αγάπη από όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο των νησιών μας.
Ας δούμε τι αναφέρει ο πρώην πια, έμπειρος ποδοσφαιριστής αρκετών ομάδων του νησιού:
«Στα 44 μου χρόνια κι έπειτα από επαναλαμβανόμενους και συνεχής μυϊκούς τραυματισμούς, αφού ξεκίνησα στα 16 μου χρόνια με δελτίο Υγείας στην ΑΕΚ ρίχνω αυλαία στην ΑΕΚ και πάλι, αν και η ομάδα της καρδιάς μου πάντα θα παραμένει ο Α.Ο. ΛΕΙΒΑΘΩ, με ότι τίτλους κατέκτησα να έχουν αποκλειστικά την υπογραφή της με 4 πρωταθλήματα Α' κατηγορίας και 3 κύπελλα.
Δυστυχώς οι τραυματισμοί οι οποίοι σε πάνε βήματα πίσω και οι δυσκολίες μεγαλώνοντας, δεν είναι σύμμαχοι στο να μπορέσω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγάπησα τόσο πολύ.... Γιατί η μπάλα δεν είναι απλώς ένα άθλημα και ο πρωταθλητισμός σε εποχές μεγάλου ανταγωνισμού ήταν πραγματικά δύσκολο να επιτευχθεί.
Τα δεδομένα έχουν αλλάξει κατά πολύ την σημερινή εποχή, αλλά αν αγαπάτε πραγματικά αυτό που κάνετε τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να γίνετε πραγματικά αυτό που θέλετε, είτε αυτό λέγεται ποδόσφαιρο, είτε οτιδήποτε άλλο.
Βάλτε τον αθλητισμό στη ζωή σας τα νέα παιδιά και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε... σε όλα τα επίπεδα...
Τίτλοι τέλους λοιπόν και ευχαριστώ από καρδιάς όσους αγωνιστήκαμε μαζί... όσους συνεργαστήκαμε μαζί... αλλά και αντιπάλους που παραμένουν φίλοι έξω από το γήπεδο....
Keep playing football my friends...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου