Σάββατο, Ιουλίου 4

Εντυπωσίασαν οι αθλητές της Γ.Ε.Κ. στην Πάτρα με πολλά μετάλλια και ρεκόρ... Πρόσωπο των αγώνων ο Π. Αλυσανδράτος (Εικόνες)

Με 4 συνολικά μετάλλια (1 «χρυσό», 2 «ασημένια» και 1 «χάλκινο»), ατομικά ρεκόρ και πολύ καλές επιδόσεις, στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι αθλητές της Γ.Ε.Κ. από την Πάτρα και το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ-18 που διεξήχθη σήμερα στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο της πόλης.
Η αποστολή αποτελείτο από 11 αθλητές. Μια σπουδαία γενιά Κεφαλονιτών αθλητών με λαμπρό μέλλον, δημιούργημα των σπουδαίων προπονητών τους, αδελφών Μεταξά που κάνουν σημαντική δουλειά για τον στίβο του νησιού κάτι το οποίο έχει αναγνωριστεί πανελλήνια.
Όλα τα παιδιά διακρίθηκαν, ιδιαίτερα όμως ο Πάνος Αλυσανδράτος με το 1 «χρυσό» και 1 «αργυρό» που κατάκτησε, αλλά και τα 2 ατομικά ρεκόρ που πέτυχε, ήταν από τα πρόσωπα των αγώνων.
Να αναφέρουμε εδώ, ότι οι προσπάθειες των αθλητών διεξήχθησαν κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που υπήρχε στο στάδιο. Πραγματικά υπερέβαλαν εαυτούς.
Πρωινό ξεκίνημα με 2 "αργυρά" και 1 "χάλκινο"........
Τη σειρά των μεταλλίων άνοιξε ο «ιπτάμενος» Πάνος Αλυσανδράτος, ο οποίος στο άλμα σε ύψος πέτυχε να περάσει, με νέο ατομικό ρεκόρ το 1.75, το οποίο εκτός της δεύτερης θέσης και του «ασημένιου» μεταλλίου, του δίνει και ελπίδες συμμετοχής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Αμέσως μετά, ήταν η σειρά της Νάντιας Σταματελάτου, επίσης στο ύψος. Η νεαρή και εξελίξιμη αθλήτρια της Γ.Ε.Κ., σπάζοντας και αυτή το ατομικό της ρεκόρ, κατέκτησε την δεύτερη θέση και το «ασημένιο» μετάλλιο με άλμα 1.58!
Το τρίτο στη σειρά μετάλλιο θα έρθει λίγο αργότερα για την Γ.Ε.Κ.. Θα είναι «χάλκινο» από την εντυπωσιακή Ιωάννα Σολιδάκη στα 100 μ. 13.03!
Το πρωί επίσης αγωνίστηκαν και οι Αλέξανδρος Κουτούγκος που έτρεξε στα 1500 μ. και κατέλαβε την πολύ τιμητική 4η θέση.
Ο Σπύρος Μαρινάκης στα 100 μ. αγοριών (12.88). Επίσης στο ίδιο αγώνισμα αλλά στα κορίτσια, η Έμη Φαρακλού (14.31), η Δώρα Νασιοπούλου (14.46) και η Στέλλα Μιχαλάτου (14.56).
Η συνέχεια το απόγευμα με «χρυσό για την Γ.Ε.Κ………
Το απόγευμα και η συνέχεια των αγώνων μας επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη (;), με μια πρωτιά από τον εκπληκτικό Πάνο Αλυσανδράτο, δείχνοντας με την γενικότερη εμφάνιση του, ότι το μέλλον του στον στίβο είναι λαμπρό και ελπιδοφόρο.
Ο αθλητής της Γ.Ε.Κ., μετά από μια καταπληκτική κούρσα, έκοψε πρώτος το νήμα στα 200 μ. αγοριών με χρόνο 24.24, που αποτελεί μάλιστα και νέο ατομικό του ρεκόρ.
Ο Αλέξανδρος Κουτούγκος έτρεξε στα 3.000 μ. και κατέλαβε 7η θέση στην τελική κατάταξη.
Επίσης, Πετρίνα Τάτα (29.58), Έμη Φαρακλού (29.76) και Στέλλα Μιχαλάτου (30.59) συμμετείχαν στα 200 μ. κοριτσιών

Η Αντριάνα Τάτα συμμετείχε στο μήκος κοριτσιών και με άλμα 4,86 κατετάγη 6η στην τελική κατάταξη, ενώ ακυρώθηκε στα 100 μ. εμπόδια.
Τέλος συμμετοχή στα 200 μ. αγοριών είχε και ο Μαρίνος Παπαναστασάτος.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και ιδιαίτερα στους προπονητές τους, που έχουν αφιερώσει σημαντικό χρόνο πάνω σε αυτά, για να έρθουν αυτές οι επιτυχίες, που ελπίζουμε να συνεχιστούν στο μέλλον!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου