Κυριακή, Νοεμβρίου 19

Ότι έχασε στην πρεμιέρα το κέρδισε σήμερα η Σάμη με γκολ στα "χασομέρια" 2-1 την Εύγερο

Στο τελευταίο σημερινό παιχνίδι του προγράμματος στο Δημοτικό Καραβόμυλου, ο Α.Ο. Σάμης θα κάνει σεφτέ στις νίκες, μετά την ήττα της πρεμιέρας στις καθυστερήσεις από την Εικοσιμία, επικρατώντας με τον ίδιο τρόπο (με το νικητήριο γκολ να έρχεται στο 90+1'), της Ευγέρου με σκορ 2-1.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν την κυκλοφορία της μπάλας, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, και τους φιλοξενούμενους καλά στημένους στον αγωνιστικό χώρο, να χτυπούν στην κόντρα επίθεση, έχοντας μάλιστα ένα πολύ καλό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο όπου ισοφάρισαν και πίεσαν για την νίκη.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 18’ θα έχουμε το 1-0 για τον Α.Ο. Σάμης. Συγκεκριμένα ο Μεταϊ από δεξιά θα πραγματοποιήσει τη σέντρα και ο επερχόμενος Καρασαββίδης, με ωραίο ευθύβολο σουτ στον αέρα, θα νικήσει τον τερματοφύλακα Γαλανόπουλο, ανοίγοντας το σκορ.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 65’ θα έχουμε τον 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Ο Πολλάκης θα εκτελέσει φάουλ από πλάγια δεξιά, η μπάλα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, θα αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα Παπαλεξάτο και θα καταλήξει στην δεξιά του γωνία.

Η λύτρωση για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα έρθει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 

Στο 90+1’ ο Ι. Αμούργης θα πασάρει από δεξιά στο Καρασαββίδη και ο τελευταίος με πολύ ωραίο αριστερό σουτ, έξω από τη μεγάλη περιοχή, θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γαλανόπουλου, για το 2-1, δίνοντας την πρώτη νίκη στην ομάδα του στο πρωτάθλημα.

Αυτό θα είναι και το τελικό σκορ στον Καραβόμυλο.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς του κ.κ. Α. Βουτσινά και Κ. Κωνσταντέλλο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Παπαλεξάτος, Τουλάτος, Ζησιμάτος, Καραγιαννάκης, Βιτωράτος, Κλαουδάτος (65' Καππάτος), Δελαπόρτας, Μετάι, Τρίφι Μ. (65' Σπυράτος – 89' Αμούργης Ι.), Περιβολάρης, Καρασαββίδης.

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γαλανόπουλος, Papa A. (75' Μπούζος), Βαγγελάτος, Παπαναστασάτος Ν., Μόκας, Πάπα Ε., Πολλάκης Γ., Θεοδωρόπουλος (75' Θεοδωρόπουλος), Σταματέλος, Αλεξάτος, Λασκαράτος (89' Dedlala L.).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου