Κυριακή, Νοεμβρίου 26

3Χ3 ο Παλληξουριακός 3-0 τον Α.Ο. Σάμης και συνεχίζει στο ρετιρέ

 

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, σε ένα παγερό απόγευμα, ο Παλληξουριακός στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας θα πάρει σημαντική νίκη με σκορ 3-0 από τον Α.Ο. Σάμης και θα συνεχίσει "οδηγός" στη βαθμολογική κατάταξη, αήττητος και μάλιστα με το απόλυτο 3Χ3 ή αν θέλετε στη φετινή σεζόν το 9Χ9!!

Σε γενικές γραμμές, στον Άγιο Αντώνη παρακολουθήσαμε ένα δυνατό και καλό, όπως προαναφέραμε παιχνίδι, τους γηπεδούχους καλύτερους να έχουν την υπεροχή και την κατοχή μπάλας, να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Κ. Μωραΐτη, μέσα από τις οποίες θα πετύχουν και 3 τέρματα και κατά διαστήματα να παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, απέναντι στους φιλοξενούμενους που ήθελαν να χτυπήσουν στην κόντρα

Η νίκη τους είναι σίγουρα δίκαιη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε ότι θα είναι μια σοβαρή δύναμη στο πρωτάθλημα, θέτοντας σαν στόχο την τελική 4αδα και τη συμμετοχή της στα play offs.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 27’ θα έχουμε το 1-0 για τον Παλληξουριακό. Συγκεκριμένα ο Χατζιάι θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα θα φτάσει στον Μπράτι, αυτός με νέα σέντρα θα βρει τον Κορσιάνο, ο τελευταίος θα κατεβάσει όμορφα την μπάλα και με ωραίο πλασέ από πλάγια δεξιά, θα νικήσει τον Μωραΐτη και θα την στείλει στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 44’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν και το 2-0.

Ο Λυκούδης θα εκτελέσει κόρνερ από δεξιά, η μπάλα θα φτάσει στην μικρή περιοχή, ο Κορσιάνος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι θα πασάρει στον Κ. Αντωνάτο και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κ. Μωραΐτη. 

Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 62’, οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο Μπρατι θα μπει στην περιοχή, θα ανατραπεί από τον Μωραΐτη και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Παλληξουριακού, που θα νικήσει τον τερματοφύλακα της Σάμης.

Να σημειώσουμε ότι, από το 65’ η φιλοξενούμενη ομάδα θα μείνει με "10", μετά από την αποβολή του Βαλλάτου με 2η κίτρινη κάρτα.

Αυτό το 3-0 δεν θα αλλάξει μέχρι το τέλος και θα είναι το τελικό σκορ του αγώνα στον Άγιο Αντώνη.

Οι γηπεδούχοι, θα συνεχίσουν στο ρετιρέ, ισόβαθμοι του Πυλαριακού, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο και το απόλυτο 3Χ3.

Οι φιλοξενούμενοι, θα δεχθούν την δεύτερη ήττα τους στη διοργάνωση, με αποτέλεσμα την επόμενη αγωνιστική με την Πρόοδο Ιθάκης στον Καραβόμυλο, η νίκη να είναι επιβεβλημένη.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ. Ε. Κατερέλο και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Μπεκρής, Πολυδωράτος, Λυκούδης, Κορσιάνος (75' Ρεμούντης), Κουκοβίνος, Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι (65' Nουρεντίνι), Xaxhxiaj, Αντωνάτος Κ. (86' Γαβαλάς), Συριάτος.

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Μωραΐτης, Βαλλάτος, Τρίφι M. (78' Rexha), Καραγιαννάκης, Βιτωράτος, Χάνδρας, Δελαπόρτας, Μετάι (78' Καππάτος), Τρίφι Μ. (45' Σπυράτος), Περιβολάρης, Καρασαββίδης.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου