Τετάρτη, Νοεμβρίου 29

Εσπασε το "ρόδι" με μια σπουδαία νίκη ο Α.Ο. Διλινάτων 2-4 την Πρόοδο Ιθάκης

Στο Σταυρό της Ιθάκης και στο Δημοτικό "Ν. Ραυτόπουλος", το πρωί της Τετάρτης, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας, ο Α.Ο. Διλινάτων θα κάνει σεφτέ στις νίκες, αφού θα επικρατήσει της γηπεδούχου Προόδου με σκορ 4-2 και μάλιστα μετά από ανατροπή.

Σε ένα παιχνίδι πολύ κομβικό, η ομάδα του "μεγάλου" χωριού, θα πάρει ένα σημαντικό τρίποντο που την διατηρεί εντός στόχου, αντίθετα με τους γηπεδούχους που θα συνεχίσουν χωρίς βαθμό στη διοργάνωση και σίγουρα πρέπει να βρουν στη συνέχεια άμεσα βαθμούς. 

Αγωνιστικά, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, παρακολουθήσαμε έναν ωραίο αγώνα και τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι το πρώτο και οι φιλοξενούμενοι το δεύτερο, όπου και πέτυχαν την ανατροπή από το 2-1 στο 2-4!

Τα γκολ του αγώνα

Με το καλημέρα, οι γηπεδούχοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ και θα προηγηθούν 1-0 στο 4'.

Ο Καρανίκας με έξυπνη κάθετη πάσα θα βρει τον Χ. Ηλιόπουλο στην περιοχή και ο τελευταίος πλασάρει απέναντι από τον Παγανία για το προβάδισμα.

Η ισοφάριση και το 1-1 για την ομάδα του Γκ. Ρέτσι θα έρθει στο 25' με ωραία κεφαλιά του Αλ. Πολλάτου, ύστερα από το κόρνερ που εκτέλεσε από αριστερά ο Ε. Καλαφάτης.

Στο 28' θα έχουμε μια μεγάλη προσωρινή διακοπή λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Στο 34' οι γηπεδούχοι θα ανακτήσουν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, πετυχαίνοντας το 2-1 με τον Χ. Ηλιόπουλο να βγάζει την κάθετη στην πλάτη της άμυνας των Διλινάτων και τον Καρανίκα να πλασάρει εύστοχα τον Παγανία.

Αυτό το σκορ θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μισού και οι γηπεδούχοι θα πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Χασάι, μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, θα γυρίσει την μπάλα στον επερχόμενο από δεξιά Αλ. Πολλάτο και αυτός θα πλασάρει τον Γ. Τσιντήλα ισοφαρίζοντας το σκορ σε 2-2.

Στο 80' μετά από νέα πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Χασάι, ο οποίος θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει τον Γ. Τσιντήλα για το πρώτο προβάδισμα της ομάδας του στο παιχνίδι και το 2-3.

Το τελικό 2-4 θα πετύχει και πάλι στο 89' ο Χασάι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στη δεξιά γωνία της εστίας των γηπεδούχων, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Το πέναλτι είχε κερδίσει λίγο πριν ο Αλ. Πολλάτος, μετά την πάσα του Τσιλιμιδού στην περιοχή και την ανατροπή του από τον αντίπαλο Μανωλόπουλο.

Με αυτή τη νίκη τους, τα Διλινάτα βάζουν βάσεις για κάτι καλό στη συνέχεια και τον στόχο της τελικής 4αδας και τα playoffs.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παραμένουν ουραγοί χωρίς βαθμό στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα.

Τέλος να αναφέρουμε τα δύο δοκάρια των φιλοξενούμενων με τους Χασάι και Στεφανάτο!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Κ. Χαρίση και τον κ. Αθ. Μπλίκα.

Οι συνθέσεις

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Τσιντήλας Γ., Τσιντήλας Τ., Πάτερης, Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τotaj, Sula, Καρανίκας, Μαγρίπης (77' Μανωλόπουλος), Πολυχρονάκης, Ηλιόπουλος Χ.,

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Παγανίας, Marku E., Χασάι, Τζωρτζάτος Δημ., Στεφανάτος, Τσιλιμιδός (88' Λαμπρόπουλος), Καλαφάτης Ε., Κουράνης Στ., Γκερβένη (28' Κουράνης Στ.), Ζαμπαύτης (46' Σπανός), Πολλάτος Αλ..

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου