Κυριακή, Μαρτίου 24

"Χ" στα Μακρυώτικα.... Πυλαριακός - Σάμη 1-1

Σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό Μακρυώτικων, διεξήχθη η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των playoffs, ανάμεσα στον Α.Π.Σ. Πυλαριακό και τον Α.Ο. Σάμης.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, πραγματικό ντέρμπι από το πρώτο λεπτό, με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, δοκάρια και για τις δύο ομάδες, δύο αποβολές και ένα χαμένο πέναλτι, προς το τέλος του αγώνα.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 15’ θα έχουμε το 1-0 για τον Πυλαριακό. Συγκεκριμένα ο Κουμαριώτης θα εκτελέσει φάουλ από πλάγια δεξιά, η μπάλα θα φτάσει στην μικρή περιοχή και εκεί με κεφάλια ο Σινάϊ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αλυσανδράτου για το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Στο 23’ η Σαμη θα εκτελέσει κόρνερ από δεξιά, ο Ν. Μωραΐτης θα πιάσει την κεφάλια και την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Δ. Καλλιβωκά.

Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν και πάλι άτυχοι, αφού θα έχουν και δεύτερο δοκάρι με τον Δ. Βιτωράτο, ο οποίος θα κλέψει την μπάλα από τους αμυντικούς των γηπεδούχων και θα βρεθεί τετ α τετ με τον Αλυσανδράτο, θα κάνει το σουτ, αλλά και πάλι η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι.

Στο 38’ η Σάμη θα μείνει με 10 στον αγωνιστικό χώρο, μετά από αποβολή του Καραγιαννάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 42’ σειρά του Πυλαριακού να έχει δοκάρι, μετά από πολύ ωραία γυριστή κεφάλια του Γ. Καλλιβωκά.

Αυτό το 1-0 των γηπεδούχων θα είναι και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου και συγκεκριμένα στο 49’, η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Ο Ζησιμάτος θα κάνει σουτ από αριστερά με την μπάλα να σταματάει στο χέρι του Γ. Καλλιβωκά και τον διαιτητή κ. Καραΐσκο να σημειώνει την παράβαση και να καταλογίζει πέναλτι.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Δ. Βιτωράτος που θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα Δ. Καλλιβωκά και στα δίχτυα του για το 1-1.

Στο 80’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν τεράστια ευκαιρία να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα και τη νίκη, όταν ο Γιαννάτος θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Περιβολάρη και τον διαιτητή και εδώ να καταλογίζει το πέναλτι.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κουμαριώτης που θα νικηθεί από τον Δ. Αλυσανδρατο.

Στο 87’ ο Πυλαριακος θα μείνει και αυτός με 10,  ύστερα από την αποβολή του Δρακάτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτό το 1-1 θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο τοπικό της Πυλάρου και τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, αλλά και μία άβολη ισοπαλία που αργοσβήνει το όνειρο!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Κ. Κωνσταντέλλο.

Συνθέσεις

Πυλαριακός:(---), Καλιβωκάς Δ., Μανωλάτος (46' Σαλιάι), Κλειτογιάννης, Γονατάς, Σπανός, Σινάι, Κουμαριώτης, Γιαννάτος, Καλλιβωκάς Γ., Σταμούλης, Γ. Βασιλόπουλος (57' Δρακάτος).

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Αλυσανδράτος Δ., Πολυχρονάτος, Καραγιαννάκης, Καππάτος, Μωραΐτης Ν. (67' Κλαουδάτος), Μετάι, Βιτωράτος Δ., Περιβολάρης, Δελαπόρτας (58' Αλυσανδράτος Δ.), Μωραΐτης Κ. (67' Τουλάτος), Ζησιμάτος.

Παρακάτω φωτο από το σημερινό παιχνίδι





Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου