Παρασκευή, Μαρτίου 29

Την Κυριακή 31/3 ο μεγάλος αγώνας δρόμου "12ος Βαλλιάνειος 2024" αφιερωμένος στην Ειρήνη... Αφετηρία - τερματισμός η κεντρική πλατεία

Την Κυριακή 31/3 στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου "Π. Βαλλιάνος", θα πραγματοποιηθεί η κορυφαία αθλητική διοργάνωση στο δρομικό κίνημα των νησιών μας, ο "12ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου 2024", ο οποίος είναι αφιερωμένος στην Ειρήνη και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή αθλητών, φίλων του αθλήματος.

Να θυμίσουμε εδώ ότι, ο παραπάνω αγώνας αποτελεί μια συνδιοργάνωση Π.Ι.Ν. – Π.Ε. Κεφαλληνίας - Δήμου Αργοστολίου, και τελεί υπό την αιγίδα του Βαλλιανείου κληροδοτήματος, ενώ έχει την υποστήριξη αρκετών χορηγών.

Στον αγώνα των 10 km συμμετέχουν αθλητές χωρισμένοι σε ηλιακές κατηγορίες από 13 ετών έως 61+.

Να τονίσουμε εδώ ότι, θα υπάρξουν και άλλες πολύ όμορφες εκδηλώσεις στο χώρο (χορευτικά Π.Σ. "Μπάλος" - πρόγραμμα Εργαστηρίου χορού Piruette - Θέατρο θέαμα - αγώνες δύναμης), ενώ πριν το μεγάλο αγώνα θα διεξαχθούν και οι παιδικοί αγώνες των 50 – 100 και +100 μέτρων.

Οι κατηγορίες των 10Km είναι οι παρακάτω:

– 13-18 ετών κορίτσια

– 13-18 ετών αγόρια

– 19- 34 ετών άνδρες

– 19-34 ετών γυναίκες

– 35-49 ετών γυναίκες

– 35-49 ετών άνδρες

– 50-60 ετών γυναίκες

– 50-60 ετών άνδρες

– 61 + ετών γυναίκες

– 61+ ετών γυναίκες

– 61 + ετών άνδρες

Η συμμετοχή αναμένεται πολύ μεγάλη, ενώ η διαδρομή είναι εντυπωσιακή!

Μαζί θα είναι και ο "Άργος" η μασκότ του Βαλλιανείου που αναμένεται, όπως κάθε χρόνο να δώσει ένα άλλο χρώμα στους αγώνες, ιδιαίτερα στα παιδιά, που έχει γίνει ο αγαπημένος τους!

Να ευχηθούμε στους διοργανωτές καλή επιτυχία και στους συμμετέχοντες Καλό αγώνα - Καλό τερματισμό!

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου