Κυριακή, Μαρτίου 24

Ένα βήμα από τον τίτλο..... 3-0 στο ντέρμπι ο Παλληξουριακός την Εικοσιμία

Σε ένα μέτριο σε θέαμα ντέρμπι, με λίγες φάσεις, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των playoffs, ο Παλληξουριακός θα είναι ο μεγάλος νικητής, επικρατώντας της Εικοσιμίας με σκορ 3-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 Πυλαριακού – Σάμης στα Μακρυώτικα την ίδια ώρα, θα βρεθεί από πολύ νωρίς σε μικρή απόσταση από την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, το θέαμα ήταν καλό με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και σε αυτό το διάστημα πέτυχαν τα δύο από τα τρία τους τέρματα.

Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν ιδιαίτερα, ρίχνοντας περισσότερο βάρος στην άμυνα.

Στην επανάληψη, κάτι αυτό το 2-0 του πρώτου 45λεπτου, όσο οι αρκετές αλλαγές και πολύ περισσότερο το μυαλό να βρίσκεται στον τελικό της Τετάρτης, το θέαμα έγινε μέτριο, με τους γηπεδούχους και πάλι να ελέγχουν το παιχνίδι και να πετυχαίνουν ακόμη ένα τέρμα.

Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου μετά και από τη σημερινή της νίκη διατηρεί το αήττητο - απόλυτο 20Χ20 στη σεζόν και όπως προαναφέραμε βρίσκεται μία ανάσα από την στέψη!

Συμπερασματικά η νίκη των γηπεδούχων κρίνεται δίκαιη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, για ένα τόσο απαιτητικό και ίσως κομβικό παιχνίδι.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1' οι θα χάσουν σημαντική ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ.

Ο Γεωργάκης από δεξιά θα βρει με παράλληλη πάσα στην περιοχή τον Συριάτο, αυτος θα κάνει το σουτ και ο Veizaj θα απομακρύνει σωτήρια την μπάλα, πάνω στη γραμμή και τη δεξιά γωνία της εστίας της ομάδας του.

Ωραία ενέργεια από αριστερά του Μπράτι, μετά την ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας του Pacheco στο 25', όπου από τα όρια της περιοχής με δυνατό σουτ, θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μεσολωρά για το 1-0!

Στο 35' θα πετύχουν το 2-0 όταν ο Μπράτι με ωραία κάθετη θα βγάλει στην κόντρα τον Ηλ. Αντωνάτο στη περιοχή και δεξιά και τον τελευταίο να κάνει το διαγώνιο σουτ στη απέναντι γωνία του Μεσολωρά, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μισό, θα είναι και πάλι για τους "ερυθρόλευκους".

Ο Pacheco θα εκτελέσει το κόρνερ από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή, εκεί ο Ηλ. Αντωνάτος αμαρκάριστος θα πιάσει το γυριστό σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

Με αυτό το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων θα οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο, ο ρυθμός έπεσε αρκετά και το θέαμα δεν ήταν καλό.

Στο 51' ο Γεωργάκης θα βρει κάθετα στην περιοχή και δεξιά τον Ηλ. Αντωνάτο, αυτός θα προλάβει την έξοδο του Μεσολωρά θα πλασάρει στην κενή εστία για διώξει τελευταία στιγμή και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Κονόμη σε κόρνερ.

Στο 83' οι "ερυθρόλευκοι" θα "κλειδώσουν" το δεύτερο τρίποντο στη διοργάνωση, αφού θα πετύχουν το 3-0 με κεφαλιά του Ηλ. Αντωνάτου, τον Μεσολωρά να μπλοκάρει την μπάλα μέσα από τη γραμμή τέρματος και τον α' βοηθό να δείχνει σέντρα.

Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί στο 87' από τον Γαλανό, που πλασάρει άουτ από πολύ κοντά, μετά την παράλληλη πάσα του Γαβαλά από δεξιά.

Στη μοναδική της καλή στιγμή στο παιχνίδι, η Εικοσιμία θα χάσει σημαντική ευκαιρία να πετύχει το γκολ της "τιμής", όταν σε εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Ντρεγιάι, ο Τζάκης θα πιάσει την κοντινή κεφαλιά, η μπάλα θα βρει στο σώμα του Λυκούδη και θα χαθεί η καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους.

Αυτό το 3-0 θα μείνει τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι και τους γηπεδούχους να βρίσκονται μία ανάσα από την στέψη και του φετινού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι, μένοντας πίσω 6 βαθμούς, μόνο με ένα πολύ μεγάλο θαύμα θα μπορέσουν να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα.

Τέλος, οι δύο ομάδες ανανέωσαν το επόμενο ραντεβού τους για την προσεχή Τετάρτη 27/3 στο μεγάλο τελικό του τοπικού κυπέλλου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Σίγουρα, ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό και οι φίλοι των δύο finalist, το αναμένουν με πολύ ενδιαφέρον και αγωνία!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Π. Μπαζάρογλου.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Μπερκής (60' Γαβαλάς), Haxhiaj, Λυκούδης, Συρριάτος, Γεωργάκης (60' Κορσιάνος), Μπράτι (70' Νουρεντίνι), Αντωνάτος Ηλ., Pacheco (76' Γαλανός).

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης – Π. Στεφανάτος), Μεσολωράς, Τζάκης, Πίρρα, Καμπανός, Veizaj, Βαλεντής (46' Ντρεγιάι), Κονόμη (72' Κοσμετάτος), Μπούσι (61' Αποστολάτος), Ντουκάι Ντ. (53' Ηλιόπουλος), Φίλιππας (61' Μάθιου), Μακρυνώρης.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου