Κυριακή, Μαρτίου 31

Ντούμπλαρε τις νίκες του απέναντι στη Ναύπακτο ο Κεφαλληνιακός

Με μια ακόμα σημαντική νίκη συνέχισε την πορεία του ο Κεφαλληνιακός.

Οι παίκτες του coach Κωστίδη ήταν άστοχοι στον σημερινό αγώνα αλλά κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό, όπως και το ισχνό προβάδισμα που είχαν από την αρχή του αγώνα.

Ένα ξέσπασμα στο 4ο δεκάλεπτο ήταν αρκετό έτσι ώστε η διαφορά να φτάσει σε διψήφια διαφορά και ουσιαστικά να τελειώνει το παιχνίδι.

Πλέον μένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος και η ομάδα μας ισοβαθμεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Τρίτωνα Πατρών, με τον Κεφαλληνιακό να έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία, που του δίνει και το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των playoffs ανόδου.

Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο τον Σείριο Πατρων.

Τέλος να ευχηθούμε περαστικά στον παίκτη του ΠΑΣ Ναυπάκτου, Πολύχρονο ο οποίος τραυματίστηκε στην διάρκεια του αγώνα και να αποκομίζει σύμφωνα με πληροφορίες μας ένα βαρύ διάστρεμμα και του τοποθετήθηκε γυψονάρθηκας.

Δεκάλεπτα: 13-10, 17-15, 13-13, 25-14

Τελικό σκορ: 68-52

Διαιτητές; Λογοθέτης - Διαμαντή

Α.Σ. Κεφαλληνιακός: (Κωστίδης), Αντωνάτος 22 (2), Δρακονταειδής, Χρηστάτος, Βασιλάτος, Τιμοθεάτος 8 (2), Θεοδωράτος 18 (1), Γαρμπής, Μεσολωράς, Κουνάδης, Μουίκης 14, Καραπέτσας, Παπαδάτος 6.

ΠΑΣ Ναυπάκτου:(Σταθάτος), Πολύχρονος 3 (1), Άμπλας 8, Ασημακόπουλος 20, Φρένγκου 13 (3), Φούντας 2, Σταμάτης 6, Βαρελάς.

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου