Παρασκευή, Μαρτίου 29

Η pregame της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2023-2024...

Συνεχίζονται με την 3η αγωνιστική τα playoffs του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του μίνι πρωταθλήματος και των playoffs. 

Μετά τη δεύτερη αγωνιστική και τα αποτελέσματα της, φαίνεται ξεκάθαρο πλέον φαβορί και μάλιστα για νταμπλ, ο πρωτοπόρος - αήττητος με το απόλυτο Α.Ο. Παλληξουριακός.

Από εκεί και πέρα, όσο υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες η προσπάθεια θα συνεχίζεται, ωστόσο αρχικά η "μάχη" φαίνεται να γίνεται για την 2η τιμητική θέση, ιδιαίτερα αν οι πρωτοπόροι και πλέον κυπελλούχοι, περάσουν από τον Καραβόμυλο και τη δύσκολη έδρα του Α.Ο. Σάμης.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της αγωνιστικής είναι στον Καραβόμυλο, ανάμεσα στη Σάμη και τον Παλληξουριακό, το αποτέλεσμα του οποίου είναι πιθανόν να βάλει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, τέλος στην αγωνία ή να την παρατείνει. 

Όμως και στο Αργοστόλι, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα στο Ληξούρι, αλλά και την απώλεια του τοπικού κυπέλλου, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.

Φυσικά ενδιαφέρον έχει και η προσπάθεια του Πυλαριακού που θέλει να κάνει σεφτέ στις νίκες στη συγκεκριμένη σειρά και να πετύχει το καλύτερο τελικό πλασάρισμα.

Περιμένουμε και στα δύο ματς ωραίο θέαμα και αρκετά γκολ!


Ο πρωτοπόρος με το απόλυτο  - κυπελλούχος 2023 - 2024  Α.Ο. Παλληξουριακός



Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή  31-3-2024  ώρα:17:00

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Παλληξουριακός

Θωμάς

Βασίλης

Μπαζάρογλου Π.

Χαρίση Κ..

2.

Κυριακή  31-3-2024  ώρα:17:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Καραΐσκος

Απόστολος

Πλαχούρας Στ.

Αβάζαρος Χρ.

            

Κυριακή  31/3/2024

Με το πολύ σημαντικό παιχνίδι, ανάμεσα σε Α.Ο. Σάμης και τον κυπελλούχο 2023-2024 Παλληξουριακό, την Κυριακή 31/3 στις 5 το απόγευμα στον Καραβόμυλο, ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής και ολοκληρώνεται ο α' γύρος των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι, στο οποίο οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για το καλύτερο, αφού για τίτλο φαντάζει όνειρο και παράλληλα να φανούν ανταγωνιστικοί, απέναντι στον αντίπαλο τους, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Οι κυπελλόυχοι, που και εδώ είναι το φαβορί της συνάντησης, θέλουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα τους φέρουν ένα βήμα από την  κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, ιδιαίτερα αν τα νέα είναι καλά από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Την περασμένη αγωνιστική, οι γηπεδούχοι είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1 με αντίπαλο τον Πυλαριακό στα Μακρυώτικα, ενώ οι φιλοξενούμενοι από μία σπουδαία νίκη στο ντέρμπι στον Άγιο Αντώνη, με αντίπαλο την Εικοσιμία και σκορ 3-0.

Την Κυριακή στον Καραβόμυλο, περιμένουμε ένα ανοικτό - επιθετικό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και τις δυο ομάδες να θέλουν νίκη.

Οι "ερυθρόλευκοι" αήττητοι με το απόλυτο 20Χ20 στη διοργάνωση και με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη, είναι το φαβορί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία θέλει να εκμεταλλευθεί και τον παράγοντα της δυνατής της έδρας!

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 3η φορά, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν 2 νίκες.

Οι 2 προηγούμενες ήταν για την Α' φάση του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα στον Α' γύρο στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι με σκορ 3-0  και 4-1 στον Καραβόμυλο σε παιχνίδι του Β' γύρου!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Π. Μπαζάρογλου και την κα Κ. Χαρίση.

            

Την ίδια ώρα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, με το επόμενο παιχνίδι του προγράμματος της 3ης αγωνιστικής, μεταξύ Εικοσιμίας - Πυλαριακού.

Ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που θέλουν νίκη προκειμένου να διατηρήσουν τις όποιες μαθηματικά ελπίδες έχουν.

Σίγουρα και στα δύο στρατόπεδα υπάρχει μία μικρή απογοήτευση, αρχικά για τους γηπεδούχους που μέσα σε τέσσερις ημέρες και σε δύο συναντήσεις τους με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό, γνώρισαν ισάριθμες ήττες με σκορ 3-0.

Η πρώτη τους απομάκρυνε αισθητά από τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλητή και η δεύτερη στον τελικό του τοπικού κυπέλλου, όπου τους στέρησε τον τίτλο του κυπελλούχου.

Αλλά και οι φιλοξενούμενοι, δεν ξεκίνησαν καλά τη σειρά, μετρώντας σε δύο παιχνίδια μία ήττα και μία ισοπαλία, με αποτέλεσμα λογικά να μένουν εκτός στόχου, έστω και αν έχουν ακόμη κάποιες μικρές ελπίδες μαθηματικά!

Όπως και να έχει και οι δύο θέλουν νίκη, για να ολοκληρώσουν τη σειρά τουλάχιστον, με τον καλύτερο δυνατό βαθμολογικό συντελεστή.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την  Κυριακή το απόγευμα, περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από τις δύο πολύ καλές ομάδες, χωρίς σκοπιμότητες με στόχο να χαρούν το παιχνίδι και να προσφέρουν θέαμα.

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Και σε αυτό το παιχνίδι οι δύο ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους για 3η φορά τη φετινή σεζόν και τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το απόλυτο 2Χ2.

Οι προηγούμενες ήταν για την Α' φάση του πρωταθλήματος και οι γηπεδούχοι επικράτησαν, ισάριθμες φορές τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. 

Συγκεκριμένα 3-1 στα Μακρυώτικα στον Α' γύρο και 2-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στον Β'.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Χρ. Αβάζαρο.

        
Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

10

2

2

0

0

4 - 0

2.

Α.Ο. Εικοσιμίας

04

2

1

0

1

7 - 3

3.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

03

2

0

1

1

1 - 2

4.

Α.Ο. Σάμης01     2   0   1    1     1 - 8

        

Η επόμενη (4η) Αγωνιστική
(Playoffs - Κυριακή 7/4)

α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2.
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Εικοσιμίας

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου