Σάββατο, Μαρτίου 30

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Α.Ο. Διλινάτων Β΄... 3-1 στο Ληξούρι την Αναγέννηση

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα Σάββατο 30/3 στο "Α.Ο. Παλληξουριακός", στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των playoffs, ο Α.Ο. Διλινάτων Β' θα πάρει ένα σπουδαίο διπλό απέναντι στη δυνατή Αναγέννηση Ληξουρίου με σκορ 3-1 και βλέπει πλέον πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενοι, θα ανέβουν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντίθετα με τους γηπεδούχους που θα βρεθούν σε θέση ουραγού και το έργο τους στη συνέχεια αρχίζει να δυσκολεύει σε ότι αφορά την άνοδο στη "μεγάλη" κατηγορία.

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι, θα προηγηθούν στο 15' 0-1. Ο Τσιλιμιδός μετά από εκτέλεση φάουλ θα πάρει την μπάλα, θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και θα δώσει έτοιμο γκολ στον Κωνσταντάκη που δεν θα δυσκολλευθεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Χότζα.

Οι γηπεδούχοι, θα αντιδράσουν άμεσα και μετά από 2' θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Παπαροδόπουλος θα εκμεταλλευθεί το αμυντικό λάθος και αφού κερδίσει την κόντρα, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καπογιαννάτου για το 1-1.

Αυτό το 1-1 θα μείνει σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 84', η ομάδα του Απ. Κοκκόση θα βρει γκολ για το προσπέρασμα και το 1-2.

Ο Τσιλιμιδός θα βγάλει πολύ ωραία σέντρα στην περιοχή και ο Γκορρέια θα στείλει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.

Και στο 89' θα "κλειδώσουν" τη νίκη τους, αφού θα πετύχουν το 1-3.

Ο Καραντινός με εξαιρετική πάσα θα βρει σε θέση γκολ τον Σταμ. Κουράνη και ο τελευταίος, μετά από διπλή προσπάθεια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Χότζα.

Αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στο Ληξούρι και τα πανηγύρια ανήκουν στους φιλοξενούμενους, που πλέον φιγουράρουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Α.Ο. Διλινάτων Β' δεν έχει δικαίωμα ανόδου και παίζει μόνο για τον τίτλο του πρωταθλητή!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Χαρ. Τοττάκη.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση:(Γ. Σινοδινός), Χότζα, Τιμοθεάτος, Σινάι, Συνοδινός (46' Μπράτι), Παναγόπουλος, Μπαράκος (75' Μπουσάι), Μπουρλώτος, Μαρούλης, Τζουγανάτος (85' Λιναρδάτος), Παπαροδόπουλος, Bushaj (60' Κουρούκλης).

Α.Ο. Διλινάτων:(Α. Κοκκόσης), Καπογιαννάτος, Βλάχος (80' Καρλής), Βράπι, Καππάτος Α., Καππάτος Ηλ. (53' Γκορρέια), Τεργιάκης, Κωνσταντάκης (80' Καραντινός), Κουράνης Στ. (89' Πράπας), Λαμπρόπουλος, Τσιλιμιδός, Κουράνης Σταμ. (80' Γκερβένη).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου