Κυριακή, Μαρτίου 31

Πέρασε σαν πρωταθλητής και από τη Σάμη ο Παλληξουριακός..... Πέτυχε το 21Χ21 και βρίσκεται μία ανάσα από τη στέψη

Ασταμάτητος ο Παλληξουριακός, θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του μίνι πρωταθλήματος των playoffs, με μία πολύ σημαντική νίκη και σκορ 3-0 στο Δημοτικό Καραβόμυλου, απέναντι στον Α.Ο. Σάμης και έτσι θα πετύχει το απόλυτο 21Χ21 στη διοργάνωση.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με την ομάδα του Ληξουρίου να έχει την κατοχή της μπάλας στο περισσότερο μέρος του αγώνα και τους γηπεδούχους, να προσπαθούν κυρίως στην κόντρα επίθεση, να δημιουργήσουν προβλήματα στην αντίπαλη εστία, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 4’ θα ο Παλληξουριακος θα ανοίξει το σκορ 0-1.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεστεί κόρνερ από αριστερά, η μπάλα θα φτάσει στο δεύτερο δοκάρι και από εκεί ο Πολυδωρατος, με κοντινό πλασέ θα αγγίξει την μπάλα, η οποία θα ακουμπήσει το αριστερό δοκάρι και θα απομακρυνθεί, με την βοηθό ωστόσο να καταλογίζει γκολ ότι, η μπάλα είχε περάσει την γραμμή τέρματος.

Στο 16’ θα έχουμε το 0-2 για τον Παλληξουριακό. Ο Pacheco θα επιχειρήσει το δεξί σουτ, λίγο έξω απ την μεγάλη περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει σε σώματα αμυντικών, θα αλλάξει πορεία αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα Παπαλεξάτο και τελικά θα καταλήξει στα δίχτυα του.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 65’ ο Ηλ. Αντωνάτος θα πετύχει το 0-3 για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Αντ. Κορσιανος με ωραία σέντρα από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά, θα βρει τον επιθετικό της ομάδας του και αυτός σε κενή εστία, θα “σφραγίσει” την νίκη των "ερυθρόλευκων".

Αυτό το 0-3 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στον Καραβόμυλο, ο Παλληξουριακός θα διατηρήσει τη διαφορά των 6 βαθμών από τη 2η Εικοσιμία και θα βρεθεί μισή ανάσα από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Π. Μπαζάρογλου και την κα Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Παπαλεξάτος, Ζησιμάτος, Καππάτος, Μωραΐτης Ν. (70' Τουλάτος Β.), Αμούργης Α. (82' Παπαβασιλείου), Μετάι (Τρίφι Μ.), Καρασαββίδης (9' Τρίφι Μαρ.), Περιβολάρης, Αλυσανδράτος Δ. (Αυσανδράτος Α.), Μωραΐτης Κ., Βιτωράτος Κ..

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Μπερκής (65' Γαλανός), Πολυδωράτος, Καράι, Κορσιάνος, Κουκοβίνος, Αντωνάτος Ηλ. (80' Hoxhaj), Μπράτι (72' Νουρεντίνι), Haxhiaj (21' Γαβαλάς), Pacheco (72' Γεωργάκης), Συριάτος.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου