Σάββατο, Απριλίου 20

Α1 ΠΟΛΟ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΠΗ.... ΚΑΛΗΜΕΡΑ FINALFOUR..... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ Ο Ν.Ο.Α. ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ 

 ΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ; ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ" ΘΡΥΛΟΣ 21Χ21 ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 9-4 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗ 9-6 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
ΔΕΝ "ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ" ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ο Π.Α.Ο.Κ. 14-9 ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ Α2
ΣΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ 13-8 ΤΟΝ Ν.Ο.Π. ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!
ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ 12-8
 ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ
ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ PLAYOFS THΣ Α1 ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!!!!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 21ης

α/α
Ομάδες
Αγώνες
1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
09 - 04 
2.
Π.Α.Ο.Κ. – Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
14 - 09
3.
Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ – Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
08 - 13
4.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. – Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
06 - 09 
5.
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
12 - 09
6.
Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – Ν.Ο. ΧΙΟΥ
08 - 12
Ένας παθιασμένος για διάκριση Ν.Ο.Α.  με παίκτες φτιαγμένους από ατσάλι και καρδιά χιλίων λεόντων,  σε ένα κατάμεστο Κολυμβητήριο σήμερα το απόγευμα ολοκλήρωσε το φετινό του "Θαύμα" επικρατώντας του Παναθηναϊκού 12-9 κλείνοντας θέση στα  playoffs της Α1 όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό σε μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της ομάδας εμπειρία.
Ο τεράστιος Θ. Πλατίδης
Ποιος αλήθεια να περίμενε όταν στην αρχή της περιόδου η ομάδα ξεκίναγε τις υποχρεώσεις της στην Α1 ότι σήμερα και μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα playoffs  και στα Ευρωπαϊκά σαλόνια; 
Ποιός θα το πίστευε τότε ότι θα έκανε τα μεγαθήρια του Ελληνικού πόλο, Χίο και Παναθηναϊκό (τον τελευταίο μάλιστα δυο φορές) αλλά και άλλες παραδοσιακές δυνάμεις, να φύγουν από το κολυμβητήριο του Αργοστολίου με σκυμμένο κεφάλι;
Σίγουρα λίγοι ήταν αυτοί, εκτός βέβαια των ανθρώπων της δοίκησης, της Επιτροπής πόλο αλλά και των συντελεστών αυτής της τεράστιας επιτυχίας, του προπονητή της ομάδας Θοδωρή Ανδρεάκου, που στην πρώτη του προπονητική εμπειρία πέτυχε θαύματα, πέτυχε το απόλυτο, και των ίδιων των πρωταγωνιστών, των παικτών της ομάδας μας.
Των παιδιών που πήραν στην πλάτη τους την ομάδα, την αγάπησαν περισσότερο από το να είναι Κεφαλονίτες, κετέθεταν ψυχή και σώμα σε κάθε αγώνα στο "νερό" και επιβραβεύθηκαν για όλα αυτά. Με τι; 
Με το απίστευτο πέρασμα τους στα playoffs  αλλά και την συμμετοχή τους στα Ευρωπαϊκά σαλόνια της υδατοσφαίρισης!!!!!!
Τα μπράβο σίγουρα σε όλους αυτούς είναι πολύ λίγα για να εκφράσουν την υπερηφάνεια και την εκτίμηση στο πρόσωπο τους ολόκληρης της Κεφαλονιάς και όχι μόνο.
Τώρα όσον αφορά τον αγώνα οι παίκτες μας πολύ σοβαροί και αποτελεσματικοί απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο κατέθεσαν την ψυχή τους, παρά την κούραση και την ταλαιπωρία των συνεχόμενων αγώνων, έπαιξαν με περίσσιο "θράσος", πίστεψαν στην νίκη και την διαφορά των τριών γκολ που χρειάζονταν και καθοδηγούμενοι από έναν υπέροχο κόσμο που είχε κατακλύσει το κολυμβητήριο του Αργοστολίου δικαιώθηκαν και στο τέλος ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς για το μεγάλο τους επίτευγα, για τον μεγάλο τους άθλο.
Το παιχνίδι ήταν πολύ συναρπαστικό, ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και λίγο πριν γραφεί ο θρίαμβος. Όταν τα μάτια όλων μας καρφώθηκαν στον ηλεκτρονικό πίνακα που έγραφε: Ν.Ο.Α.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 12-9!!!!!! Απίστευτα πράγματα. Όλα γύρω μας έμοιαζαν λες και ξυπνούσαμε από ένα πολύ όμορφο όνειρο, ένα τρελό όνειρο.
Η ομάδα μας σε γεμικές γραμμές ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, των πολλών προβλημάτων και η νίκη της είναι αντικειμενικά δίκαιη και καθαρή. Τώρα όσον αφορά τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων και των παικτών του "τριφυλλιού" τις θεωρούμε υπερβολικές και σίγουρα σε καμία περίπτωση η αιτία της ήττας του ήταν η διαιτησία.
To Φ.Α. καίει τους "πράσινους αφού οι διαιτητές τα γράφουν όλα και μεταξύ των άλλων για τους Φ. Κουντουδιό και Παπαδημητρακόπουλου. Συγκεκριμένα: «Στο 0.05 πριν τη λήξη της δ’ περιόδου ήρθε προπονητής του ΠΑΟ Κουντουδιός προς το μέρος μου και μου είπε: «Γι αυτό που έγινε σήμερα θα την πληρώσεις εσύ τη νύφη» και απεβλήθηκε κόκκινη κάρτα. Μετά το τέλος αγώνα ο ίδιος και ο βοηθός του Παπαδημητρακόπουλος (που επίσης είχε αποβληθεί νωρίτερα) πήγαν προς τη γραμματεία και έλεγαν: «Θα το θυμάστε μια ζωή, διαλύσατε τον Παναθηναϊκό. Μην ξαναπατήσετε στο ΟΑΚΑ». Επίσης, επιτέθηκαν φραστικά στον παρατηρητή διαιτητσίας Λάκη Τσαντά. Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων παικτών και κυρίως του Γιώργου Αφρουδάκη, όπως επίσης και την έγκυρη επέμβαση αστυνομίας απομακρύνθηκαν από το χώρο της πισίνας». Ο αλυτάρχης Σωτήρης Σταθάκης, εξάλλλου, επιφυλάχθηκε να συντάξει σχετική έκθεση.
Το πρώτο οκτάλεπτο με καταπληκτική άμυνα και υπομονή στην επίθεση η ομάδα μας προηγήθηκε 3-1 και έβαλε τις βάσεις για τον μετέπειτα θρίαμβο.
Στην συνέχεια στο β΄οκτάλεπτο κάνει  ένα επί μέρους 5-4 για να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη στο σκορ 8-5 και την πολυπόθητη διαφορά.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ντέρμπι καλά κρατούσε με αποτέλεσμα το τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο να ολοκληρωθούν ισόπαλα 2-2 και τελικά να ολοκληρωθει το παιχνίδι στο 12-9 με ένα καταπληκτικό γκολ του εξαιρετικού Μπουρνάζου ο οποίος πήρε παραμάζωμα την άμυνα του Παναθηναϊκού και πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Ν.Ο.Α.. Το γκολ που έγραψε ιστορία.
Να σημειώσουμε ότι ο Ε. Δουδέσης αστόχησε σε πέναλτι με τον Λέντζο να το αποκρούει.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 5-4, 2-2, 2-2.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος 1, Μαγουλάς, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 3, Χαραλαμπόπουλος 4, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 2, Ντότσικας, Λιγνός.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης 1, Κόχειλας Ν. 2, Κουρλιάφτης, Δερμιτζάκης Δ. 3, Παπαδόγκωνας 1, Κονταξής, Αφρουδάκης Γ., Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης 2, Δερμιτζάκης Χρ., Παρασκευόπουλος.
Διαιτητές: Μοίραλης, Μπουδραμής.
629532
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
      9          4
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-0, 3-3, 2-1, 1-0.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 3, Μάζης, Καπότσης 1, Φουντούλης Ι. 2, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Δερβίσης, Μάγιαρακ 1, Σχίζας, Φλώρος Χρ., Καλογεράκος, Αργυρόπουλος,
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Χατζηδάκης, Κομάντινα, Ελμισιάν 1, Βελώνιας, Αφρουδάκης Χρ., Βλαχόπουλος, Μαυρωτάς, Τίγκας 1, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Ποταμιάνος, Μασμανίδης.
Διαιτητές: Σταυρόπουλος-Σταυρίδης.

Π.Α.Ο.Κ.               ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
  14             9
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-0, 3-3, 6-2, 2-4.
ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς, Σαρησάββας 1, Μιτελούδης 2, Αληχανίδης Μ. 1, Ζιάκας, Αργυρός, Κόλιανιν 1, Σιταρένιος, Προσινικλής 1, Χρυσοσπάθης 5, Παπαποστόλου 1, Βαχαρέλης 1, Κίσσας, Σολανάκης 1, Φοροτζίδης.
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Καραμάνης): Εκιντζόγλου, Κοντογιώργος, Φαναριώτογλου, Οικονόμου, Καζάζης 2, Κουλιεράκης 2, Αγγελίδης, Λάζαρης 1, Ματαράγκας, Κάρμαλης, Κολυβάς 1, Γιάγκος, Παπαδογιάννης 1, Κοπελιάδης, Φωτόπουλος 2.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης-Αδαμάσογλου.

Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ      Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
      8         13
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-5, 2-4, 4-2, 0-2.
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Αγιαννιτόπουλος, Δανούρδης 1, Πολάτος, Κανελλόπουλος 4, Ξανθόπουλος, Τοράκης 2, Φύκουρας, Μπέκοβιτς, Λεβεντάκος, Γκότσης, Πίσσιας 1, Μανίκας, Γουργουλέτης, Χρυσανθόπουλος, Λουκόπουλος.
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Σκουμπάκης 1, Μπατάκης 3, Πετρόχειλος 1, Χαριτάκης 5, Μαζοκοπάκης, Βιζυράκης 3.
Διαιτητές: Βασιλείου-Κουρέτας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ              ΚΕΡΚΥΡΑ
     6             9
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 2-1, 1-3, 1-3.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης, Λύκαρης Λ., Κουτσιαλής Χρ. 1, Θωμάκος 2, Τζαμαντάκης, Φούτρης 1, Σάκιτς, Αλβέρτης, Φωτίου, Αλεξάκης, Γαβαλάς Γ. 2, Γαρταγάνης, Καρακάσης, Κουκής.
ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γαλανός 1, Μεζίλης, Μίσκοβιτς 2, Παυλίδης, 1, Καλούδης 1, Βογιατζόγλου 3, Πουλίδας, Ζαρκαντζάς 1, Αποσκίτης, Παπασπυρόποουλος, Κραουνάκης.
Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης-Κατσαρός.


ΦΑΛΗΡΟ                  Ν.Ο. ΧΙΟΥ
    8             12
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 1-5, 3-3, 3-3.
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Φλώρος Αν. 1, Καπότσης, Ξενάκης, Σιώνης 2, Τζαβάρας, Παναγούλης, Βερύκοκος 2, Ενλοου 1, Πανταζής, Σίμος, Τσαγκάρης 2, Σπηλιωτόπουλος, Σιμώνης, Σαλτερής
ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιράλης 5, Μιμίδης 1, Δεβές, Κόχειλας 2, Θεοδωρόπουλος 2, Βιττέλας 1, Σωτηριανός, Φουντούλης Γιωρ. 1, Μπεριστιάνος, Γαβαλάς Ι., Χατζηκυριακάκης.
Διαιτητές: Ποσποτίκης-Θωμάς.


Η Βαθμολογία της Α1
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.       
21
334-082
63
2.
Ν.Ο. Βουλιαγμένης
21
302-110
55
3.
Ν.Ο. Χίου
21
234-142
49
4.
Ν.Ο. Αργοστολίου
21
190-186
39
5.
Παναθηναϊκός Α.Ο.
21
233-191
36
6.
Π.Α.Ο.Κ.
21
193-198
34
7.
Ν.Ο. Χανίων
21
130-219
22
8
Ν.Α.Ο. Κέρκυρας
21
132-232
20
-
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
21
152-208
18
10.
Α.Ο.Π. Φάληρο
21
138-217
18
11.
Γ.Σ. Ηλιούπολης
21
167-210
15
12.
Ν.Ο. Πατρών
21
120-331
-6

Οι σκόρερς
Α/Α
ΑΘΛΗΤΗΣ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΟΜΑΔΑ
1
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ
80
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΚΩΝΑΣ
48
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
3.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ
47
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
4.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΡΑΛΗΣ
45
ΧΙΟΣ
5.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΟΥΔΕΣΗΣ
43
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
6.
BLAI MALLARCH
42
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
7
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΟΥΝΑΣ
36
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Η επόμενη αγωνιστική 22η 
Ν.Ο. ΧΙΟΥ – Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – Π.Α.Ο.Κ.
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου