Παρασκευή, Απριλίου 26

PLAYOFFS A1: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΘΡΥΛΟΣ"........ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ο Ν.Ο.Α.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
ΗΤΤΑ ΤΟΥ Ν.Ο.Α. ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ



18           3
Νέα επικράτηση του Ολυμπιακού επί του τυπικά γηπεδούχου Ν.Ο. Αργοστολίου στον Πειραιά.
Η ομάδα μας πολύ κουρασμένη από τα συνεχή ταξίδια αλλά και τα δύσκολα παιχνίδια δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει σε καμία περίπτωση τον μεγάλο αντίπαλο της και το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο και φυσιολογικό.
Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 18-3, έκαναν το 2-0 στις νίκες και πέρασαν στη σειρά των τελικών όπου θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, μετά την περσινή απώλεια από τον μεγάλο αντίπαλό τους (στις τρεις νίκες, έως 5 παιχνίδια). 
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-4, 0-6, 1-5, 1-3.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ε.1, Ντόστικας, Μάναλης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Δερβίσης 2, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 5, Ποντικέας, Μπλάνης 1, Ντόσκας, Μουρίκης 4, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Σχίζας 2, Φλώρος Χρ.
Διαιτητές: Μπουδραμής-Παϊρακταρίδης.

Στους τελικούς για να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 8-5 στη Χίο

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας θα υπερασπιστεί στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών ο ΝΟ Βουλιαγμένης.
Οι “μπέμπηδες” του ΝΟΒ έκαναν το 2-0 στις νίκες στις αναμετρήσεις τους με τον ΝΟ Χίου στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ, καθώς επικράτησαν και στον σημερινό δεύτερο μεταξύ τους αγώνα στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας με 8-5 (είχαν νικήσει και στο Λαιμό την περασμένη Τετάρτη) και πέτυχαν τον πρώτο στόχο.
Η ομάδα του Λοράντου περιμένει πλέον τον αντίπαλό της που θα αναδειχθεί από το ζευγάρι Ολυμπιακός – ΝΟ Αργοστολίου (δίνουν τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα σήμερα στις 19.00 στο Παπαστράτειο) και εάν είναι οι ερυθρόλευκοι - που είναι το φαβορί - οι "μπέμπηδες" θα αγωνιστούν στους τελικούς με μειονέκτημα έδρας (ο πρωταθλητής στις τρεις νίκες).
Οι Βουλιαγμενιώτες έκαναν τη διαφορά στο δεύτερο οκτάλεπτο του ματς και τη διατήρησαν μέχρι το τέλος. Με αντικάσταση αποβλήθηκε ο Βουλγαράκης.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 2-5, 1-1, 1-1.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιράλης 1, Μιμίδης, Κατσουλάκης 1, Κόχειλας Ι., Θεοδωρόπουλος, Κανδιόγλου, Βιτέλας, Ντούλος, Φουντούλης Γιώρ. 1, Μπεριστιάνος 1, Γαβαλάς Ι., Δεβές, Σωτηριανός, Χατζηκυριακάκης 1.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Χατζηδάκης, Κομάντινα 1, Ελμισιάν 1, Βελώνιας, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος, Βλαχόπουλος 2, Τίγκας 3, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Μασμανίδης.
Διαιτητές: Σταυρόπουλος-Σκαλοχωρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου