Τετάρτη, Απριλίου 24

Σχολή επιμόρφωσης προπονητών Γυναικείου ποδοσφαίρου

Άρχισαν στις 21/4 στον Πειραιά οι εργασίες της 1ης σχολής επιμόρφωσης προπονητών Γυναικείου ποδοσφαίρου, η οποία διεξάγεται με τη συνεργασία της FIFA και της ΕΠΟ. 
Στη σχολή συμμετέχουν 25 προπονητές (13 γυναίκες και 12 άνδρες). Μεταξύ των προπονητών είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικών Γυναικείων Ομάδων, Βαγγέλης Κουτσάκης, ο συνεργάτης του Δημήτρης Μπατσίλας και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Σάλας, Στέφανος Σοϊλεμές. Από πλευράς γυναικών, συμμετέχουν πρώην διεθνείς  παίκτριες, εν ενεργεία διεθνείς παίκτριες που είναι απόφοιτες των ΤΕΦΑΑ και νυν προπονήτριες.

Στην σχολή διδάσκει η εκπαιδεύτρια της FIFA Marta Tejedor, η οποία είναι μέλος της Τεχνικής επιτροπής της FIFA και προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας του Περού. Επίσης, διδάσκουν οι εκπαιδευτές των σχολών της ΕΠΟ Μιχάλης Μητροτάσιος και Ξανθή Κωνσταντινίδου.
Την έναρξη της σχολής κήρυξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης, ενώ οι Παρασκευάς Αντωνίου (εκπρόσωπος εκπαιδευτικού συμβουλίου ΕΠΟ) και Γιάννης Καλογεράς (εκπρόσωπος συνδέσμου προπονητών Αθήνας) απεύθυναν χαιρετισμό.
Τα πρακτικά μαθήματα πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες στο γήπεδο Τζιτζιφιών-Καλλιθέας, ενώ τα θεωρητικά τις απογευματινές στο ξενοδοχείο ΜΥΣΤΡΑΛ. Η σχολή θα ολοκληρωθεί στις 28/4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου