Τρίτη, Απριλίου 23

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ: Ηρθαν στα χέρια διαιτητές!


Επεισόδια μεταξύ οπαδών έχουν γίνει πολλές φορές, μεταξύ ποδοσφαιριστών το ίδιο, μεταξύ παραγόντων άπειρες φορές, αλλά να έρθουν δύο διαιτητές στα χέρια, είναι κάτι που δεν έχει γίνει στο παρελθόν, τουλάχιστον στην Αχαΐα.

Κι όμως συνέβη την Κυριακή στον αγώνα του Β' Ομίλου της Β' Κατηγορίας ανάμεσα στους Αμπελόκηπους και τον Πήγασο (3-4) στο γήπεδο Ρίου!
Προς το τέλος του αγώνα, οι Αμπελόκηποι πέτυχαν γκολ και ο διαιτητής Στάθης Δρεμσίζης ζήτησε την άποψη του α' βοηθού, Δημήτρη Χαριτάτου για το αν πρέπει να μετρήσει το γκολ ή όχι. Εκεί υπήρξε μια αντιπαράθεση και τελικά ο βοηθός είπε στον διαιτητή ότι το γκολ ήταν κανονικό. Οι Αμπελόκηποι μείωσαν σε 4-3 και μετά από λίγα λεπτά το παιχνίδι έληξε.
Ξαφνικά, έκπληκτοι οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες και οι προπονητές των ομάδων άκουσαν φωνές και είδαν τα λυόμενα αποδυτήρια των διαιτητών στο γήπεδο Ρίου, να πηγαίνουν δεξιά - αριστερά σαν να γίνεται σεισμός.
Ο Στάθης Δρεμσίζης και ο Δημήτρης Χαριτάτος είχαν αρχικά έντονο φραστικό επεισόδιο και στην συνέχεια ήρθαν στα χέρια ανταλλάσσοντας γροθιές!
Αμέσως, ο προπονητής του Πανιωνίου/Αχιλλέα, Πέτρος Λεβεντάκος που ήταν στο γήπεδο (έπαιζε η ομάδα του με τον Αχαιό αμέσως μετά) και άνθρωποι του Αχαιού μπήκαν στα αποδυτήρια και χώρισαν τους δύο νεαρούς.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από τον τσακωμό των διαιτητών, όλα τα δελτία είχαν σκορπιστεί μέσα στο χώρο και οι άνθρωποι των Αμπελοκήπων και του Πήγασου, κάθισαν μετά για μισή ώρα προκειμένου να τα ξεχωρίσουν!
«Εχω ζήσει πολλές καταστάσεις στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι υπάρχουν διαιτητές που δεν γνωρίζουν τα βασικά», έλεγε ο προπονητής των Αμπελοκήπων, Θανάσης Καραγιαννάκης, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του Αχαιού, Νίκος Σωτηρόπουλος, που ήταν μπροστά στο περιστατικό: «Τόσα χρόνια δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Τώρα μπορώ να πω ότι έχω δει τα πάντα στο ποδόσφαιρο...», ήταν τα λόγια του.
Πλέον, αναμένεται να δούμε τη θέση που θα πάρει η Επιτροπή Διαιτησίας για το θέμα, που είναι πολύ σοβαρό. Απόρροια του συγκεκριμένου περιστατικού ήταν ότι το επόμενο παιχνίδι Πανιώνιος/Αχιλλέας-Αχαιός (3-3) ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου