Τρίτη, Απριλίου 16

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ¨ΠΑΓΚΕ" ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΛΑΠΠΑ

 Ημέρα κυπέλλου αύριο Τετάρτη 17-4-2013 όπου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 12:00 και στο πλαίσιο της Β΄ φάσης του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος ο Παγκεφαλληνιακός σε πολύ δύσκολη αποστολή φιλοξενεί τον Ατρόμητο Λάππα, ομάδα που τερμάτισε στην 2η θέση του 6ου Ομίλου του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής κατηγορίας και από του χρόνου θα μετέχει στην Νέα Γ' Εθνική.

Π.Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός
Ο Παγκεφαλληνιακός μπορεί να μην έχει το Μπάτζετ, το υλικό και την εμπειρία που διαθέτει ο αντίπαλος του όμως θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις,  με τους ποδοσφαιριστές του πεισμωμένους από το άρθρο του Pelop.gr στο οποίο ο συντάκτης του καταφέρεται κατά της ομάδας μας υποτιμητικά και την αποκαλεί ομάδα "παρωδία". Σίγουρα ο ανώνυμος αρθρογράφος της Πατρινής ιστοσελίδας δεν θα γνωρίζει την ιστορία αυτής της ομάδας και το πότε έχει δημιουργηθεί.
Προκρίθηκε ο Ατρόμητος Λάππα
Ατρόμητος Λάππα
Εμείς θα θεωρήσουμε ατυχές το σχόλιο του και δεν θα σταθούμε άλλο σε αυτό.
Όσον αφορά το παιχνίδι και τις δυο ομάδες ο μεν Παγκεφαλληνιακός για άλλη μια φορά θα βασιστεί στη δύναμη και το πάθος των ποδοσφαιριστών του και παρ' ότι όλοι γνωρίζουν την δυναμικότητα του αντιπάλου τους θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Από την άλλη ο Ατρόμητος θα ταξιδέψει αυθημερόν στο νησί και αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Χ. Καραπίτσο αφού η κούραση από το ταξίδι θα είναι μεγάλη. Πρόβλημα επίσης θεωρούν την πολύ κακή κατάσταση του συνθετικού χόρτου του αγωνιστικού χώρου του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Νίκος Βουτσινάς
προπονητής "Πάγκε"
"Χτυπάει" τέσσερις ο Ατρόμητος Λάππα Ντόμας, Σειτάι, Τζουραμάνης, Βραχνής στη λίστα του Καραπίτσου
Χρήστος Καραπίτσος
προπονητής Ατρομήτου Λάππα
Πάντως η ομάδα από τον Λάππα σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε το προηγούμενο Σάββατο στον Πύργο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανηλειακό που αγωνίζεται στη  Γ΄Εθνική κατηγορία έχοντας μάλιστα πάρα πολύ καλή απόδοση και δείχνοντας την εξαιρετική κατάσταση που ευρίσκεται.
Προβλήματα για τον Ν. Βουτσινά δεν υπάρχουν αφού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Από την άλλη ο Χ. Καραπίτσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τον μόνιμο σκόρερ της ομάδας, τον Γ. Γραμματικόπουλο αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Κεφαλονιά και μάλλον θα αγωνισθεί.
Διαιτητής ο κ. Παν. Κέκελος με βοηθούς τους κ.κ. Τσίκνα Ελ. και Κακατσίδη Γρηγ. από την Αιτωλοακαρνανία.
Δηλώσεις
Θανάσης Τούρλας (ποδοσφαιριστής Πάγκε)
"Αύριο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου δίνουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια παρά πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Έχουμε δουλέψει όμως αρκετά στις προπονήσεις, είμαστε πανέτοιμοι και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση.
Ο προπονητής μας κ. Νίκος Βουτσινάς είναι αρκετά διαβασμένος ώστε να καταφέρει να πάρει τη νίκη και σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη.
Θέλω να προσθέσω επίσης κάτι που διαβάσαμε σε μια ιστοσελίδα της Πάτρας ότι τσάμπα τα λεφτά για τα εισιτήρια και την κούραση για την ομάδα του Λάππα και κάποια άλλα υποτιμητικά σχόλια. Αυτό που κατάφερε ο συντάκτης αυτού του ρεπορτάζ ήταν μας πεισμώσει και να μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Ελπίζω να έρθει κόσμος στο γήπεδο να μας ενισχύσει και να μας ενθαρρύνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου