Σάββατο, Ιουνίου 28

Φανταστική βραδιά γυμναστικής στο Ληξούρι και αποθέωση των τμημάτων


Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση συνεχίστηκε (ουσιαστικά η 1η εκδήλωση επισήμως) χθες Παρασκευή 27 Ιουνίου το βράδυ στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου η πρώτη παρουσία του Φεστιβάλ Γυμναστικής ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 2014 «Άννα Πολλάτου» που αποτελεί μια συνδιοργάνωση του Αθλητικού Συλλόγου Α.Γ.Σ. Επτανήσων, της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, του Δήμου Αργοστολίου και της Ε.Γ.Ο.
Οι διοργανωτές για άλλη μια φορά έβαλαν τα «δυνατά» τους και με μια  σε μια μοναδική παρουσία χορού μουσικής από τα τμήματα, που καταχειροκροτήθηκαν από τους συγκεντρωμένους θεατές οι οποίοι είχαν κατακλύσει τον χώρο στο τέλος τα κατάφεραν. Κατάφεραν παρά την συγκινησιακή φόρτιση, από την μεγάλη απουσία της Άννας Πολλάτου να «φωνάξουν» ότι είναι η μοναδική τέτοια διοργάνωση  στην Ελλάδα που συγκεντρώνει τόσους πολλούς αθλητές αλλά και ότι υπάρχει πολύ υψηλό επίπεδο σε αυτήν. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, με σύντομο χαιρετισμό από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Σταύρο Μπασιαρδή και τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση.
Παρόν στην εκδήλωση ο αντιδήμαρχος Παλλικής κ. Αλέξης Μοσχονάς και ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Γιώργος Κατσιβέλης.
Τις εντυπώσεις κέρδισε η ομάδα Hobo Illusioners που παρουσίασε ένα εντυπωσιακό ακροβατικό πρόγραμμα. Επίσης ξεχώρισε μια ομάδα από την Βουλγαρία οι cowgirls.
Συμπερασματικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι η όλη εκδήλωση ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, κάτι που ικανοποίησε τους «απαιτητικούς» Ληξουριώτες.
Ψυχή της εκδήλωσης και τούτη την φορά το ζεύγος Μπασιαρδή και οι Ελένη Δαρδαμάνη και Ευαγγελία Στραβάκου.
Την «σκυτάλη» θα πάρουν σήμερα Σάββατο και ώρα 8 μ.μ. τα Κουρκουμελάτα όπου στο Στάδιο του χωριού αναμένεται άλλη μια εντυπωσιακή παρουσίαση των προγραμμάτων των τμημάτων που θα συμμετάσχουν.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου