Πέμπτη, Ιουνίου 19

Ο Κονέ στο FIFA.com


Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ιαπωνία.
Αναλυτικά:
«Θέλω να σας πω ότι είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για τον αγώνα με την Κολομβία. Γνωρίζαμε για την ατμόσφαιρα που θα επικρατούσε στο γήπεδο και για την παρουσία των φιλάθλων της Κολομβίας, αυτό, όμως, δεν μας απασχολούσε. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολύ μικρή. 
Το πρόβλημα για μας ήταν τα τρία-τέσσερα λάθη που κάναμε στο ματς. 
Οφείλουμε  να δουλέψουμε πάνω σε αυτά και να τα διορθώσουμε για να έχουμε πιθανότητες να πάρουμε καλό αποτέλεσμα με την Ιαπωνία. Επίσης, δουλεύουμε με τον προπονητή μας, αλλά και μεταξύ μας στον τομέα της ψυχολογίας. Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το ματς. Θα μπούμε στο γήπεδο γνωρίζοντας ότι συμμετέχουμε στο Μουντιάλ και ότι είναι τιμή για μας να παίρνουμε μέρος σε αυτή τη γιορτή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητικό επιτελείο, το οποίο κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του. Οι παίκτες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ, έρχονται ύστερα από ένα πολύ απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα με τις ομάδες τους. Αυτό δυσκολεύει το έργο του προπονητή μας. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε τόσο καλά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όσο με τις ομάδες μας κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αντιθέτως, εστιάζουμε περισσότερο στην ψυχολογία του κάθε παίκτη και στη μεταξύ μας επικοινωνία.
Δεν πιστεύω ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στην επιθετική λειτουργία, καθώς δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Θα ήταν πρόβλημα αν δεν δημιουργούσαμε φάσεις. Όσο παραμένουμε δημιουργικοί το γκολ θα έρθει, απλά οφείλουμε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα με την Ιαπωνία».
http://www.epo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου