Δευτέρα, Αυγούστου 21

Δεν απέφυγε τη φιλική ήττα ο Παλληξουριακός στο Τραγανό..... 0-1 με τη Νίκη (Εικόνες)


Ούτε το δεύτερο φιλικό τεστ, επί Ηλειακού και πάλι εδάφους, κατάφερε ο Παλληξουριακός να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αφού γνώρισε την ήττα από την νίκη Τραγανού με σκορ 0-1.
Η ομάδα μας σαφώς πιο πλήρης αυτή την φορά, αφού δεν υπήρχαν πολλές απουσίες, ήταν και πάλι καλή αγωνιστικά, ιδιαίτερα στα πρώτα 45’.
Πάλεψε στο γήπεδο, κυκλοφόρησε καλά μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι από μια πολύ καλή ομάδα, που αναμένεται και φέτος να πρωταγωνιστήσει στην Α1 Ηλείας, αφού στο τέλος δέχθηκε το τελικό 0-1, αλλά πριν είχε σπαταλήσει, τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κόμητα.
Συμπερασματικά ο Σπ. Παπαδάτος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και σίγουρα είδε πράγματα που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια και στο τελικό μοντάρισμα της εντεκάδας η οποία θα ξεκινήσει στην αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Αντωνάτος, Καππάτος, Ζάβαλης, Πολυδωράτος, Αρμάντο, Λυκούδης, Μπράτι, Πολλάκης, Αντωνάτος Ηλ., Κόμητας.
Έπαιξαν και οι:Αντωνίου, Πολλάτος, Αδηλίνης.
**Για διάφορους λόγους δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή στο Τραγανό οι: Λούλουδας, Μπάτης, Ζαφειράτος, Μαυροειδής, Μαρινάκης.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea
Εικόνες από το παιχνίδι με τον φακό του φίλου Β. Δημητρόπουλου











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου