Δευτέρα, Αυγούστου 21

Μεγάλη μεταγραφή για το ΝΕΟΛ............ ο Δημήτρης Μαρούλης ξανά στην ομάδα!


Με μεγάλη υπερηφάνεια η ομάδα μπάσκετ του Ληξουρίου, ΝΕΟΛ ανακοινώνει την απόκτηση  του Δημήτρη Μαρούλη για τη σεζόν 2017-18.
Με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του,  ο νεαρος  power forward- center ύψους 2.00 μ. επιστρέφει στην ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα για να δώσει ώθηση στην ήδη πολύ καλή πορεία της.
Ο Δημήτρης Μαρούλης, γεννημένος  31/12/1992, ξεκίνησε ως παίχτης του ΝΕΟΛ  το 2002 όπου παρέμεινε έως το 2010. Στη συνέχεια, αφού μετακόμισε στην Αθήνα λόγω σπουδών, αγωνίστηκε επί σειρά ετών σε σημαντικές ομάδες της πρωτεύουσας.

 Συγκεκριμένα, η σεζόν 2010-11  βρήκε τον παίχτη στον Εθνικό Ελληνορώσων  ενώ η επόμενη (2011-2012) στον Α.Σ. Παπάγου, όπου πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία, από το  πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ Αθηνών. Ακολουθήσε η σημαντική συνεργασία με την ομάδα των Αμπελοκήπων (2012-2015)  κατά τη διάρκεια της οποίας ο ίδιος σημείωσε δύο ανόδους έως την Α’ ΕΣΚΑ, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας.
Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ με την ομάδα Α.Σ. ΠΕΡΑ.
Τέλος, η προηγούμενη σεζόν βρήκε το Δημήτρη Μαρούλη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ στην ομάδα του ιστορικού σωματείου Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Με την πολύτιμη συμβολή του Κεφαλλονίτη μπασκετμπολίστα,  η ομάδα τερμάτισε 3η και είναι η πρώτη επιλαχούσα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Δημήτρης Μαρούλης επιστρέφει για τη σεζόν 2017-18 στην Κεφαλονιά, έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του που φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της  Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου