Δευτέρα, Αυγούστου 28

Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.... Και επίσημα τέλος ο ιστορικός Παγκέ


Δυστυχώς η είδηση για τον ιστορικό Παγκεφαλληνιακό και την αποχώρηση του, τουλάχιστον από το φετινό κύπελλο και πρωτάθλημα, σας είχαμε ενημερώσει σχετικά, δεν είναι καθόλου καλή και αντικειμενικά λύπησε πολλούς.
Μια απόλυτα νοικοκυρεμένη ομάδα, που πέρυσι τελείωσε στην 2η θέση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ενώ διατηρούσε μια σπουδαία ποδοσφαιρική "κυψέλη" ακαδημιών.
Διαβάζοντας προσεκτικά την ανακοίνωση και τους λόγους που έθεσαν την ομάδα εκτός, είναι σίγουρο ότι κάποιοι έχουν ευθύνη και μάλιστα μεγάλη για την κατάντια του τοπικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να μην τους αναφέρει, όμως σε όλους μας είναι γνωστοί και σίγουρα έχουν ευθύνες, που είναι και πολλές.
Τα Σωματεία έδωσαν περισσότερο από όσο έπρεπε ανοχή στους υπευθύνους και έκαναν υπομονή χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι. Έτσι το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό;
Χθες ήταν ο Ολυμπιακός, ο Κεφαλληνιακός, η ΑΕΚ, η Λειβαθώ, ο Α.Ο.Κ.Ι. και πολλές άλλες ομάδες. Σήμερα ο Παγκέ. Αύριο;
Δυστυχώς το μέλλον του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου είναι αβέβαιο πια. Και σε αυτό οι φταίχτες είναι πολλοί. Ας αναλάβουν την ευθύνη τους ή αλλιώς ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!!!!!!!
Εκτός και αν αρέσει να γίνεται ένα πρωτάθλημα μόνο για να γίνεται, ανεξάρτητα αν οι ομάδες είναι σήμερα οκτώ, αύριο επτά και ίσως λιγότερες. Αν δεν ληφθούν σημαντικές αποφάσεις το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο τέλος του!
Ας αφυπνιστούμε όλοι λοιπόν πριν να είναι αργά.
Παρακάτω η ανακοίνωση του Παγκέ:
Π.Α.Ο Παγκεφαλληνιακός 1923
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά από πολύωρες συσκέψεις, συμβούλια και διαλόγους, ο Π.Α.Ο ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ με το αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει απέναντι στην ιστορία του, τον κόσμο του και τους αθλητές του πήρε κάποιες αποφάσεις.
Μετά από πολύχρονη επιμονή και υπομονή από την περίοδο των σεισμών του 2014 αναμέναμε την επισκευή του σταδίου Αργοστολίου του οποίου ο αγωνιστικός χώρος έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά. Με μεγάλη μας θλίψη βλέπουμε, ακούμε, πληροφορούμαστε ότι δεν προβλέπεται να επισκευαστεί το δημοτικό γήπεδο τουλάχιστον για την σεζόν 2017-2018 εφόσον τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Για αυτό τον λόγο και επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι για άλλη μία σεζόν να θέσουμε σε ΚΙΝΔΥΝΟ την ΥΓΕΙΑ των αθλητών μας, να μην έχουμε δική μας ΕΔΡΑ, να προπονούμαστε σε «χωράφια» και να έχουμε συνεχείς μετακινήσεις (με ό,τι συνεπάγεται οικονομικά) πήραμε την εξής απόφαση: Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Π.Α.Ο ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 
Με θλίψη βλέπουμε τους κόπους, τα όνειρα και τις θυσίες πολλών ετών να γκρεμίζονται ΑΔΟΞΑ. Ελπίζουμε οι διοικούντες και οι αρμόδιοι σε αυτό το νησί να αφυπνιστούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και τέλος αν αυτό λέει κάτι σε κάποιους στα 95α γενέθλιά μας και ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2018.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ
Πέμπτη 24-8-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου