Πέμπτη, Αυγούστου 10

Νέα ενίσχυση για τον Εθνικό Κεφαλονιάς

Σε ακόμη μια μεταγραφική προσθήκη προχώρησε σήμερα ο Εθνικός Κεφαλονιάς ενισχύοντας την επιθετική του γραμμή.
Συγκεκριμένα μέλος πλέον του φετινού ρόστερ των «κυανόλευκων» του Ληξουριού αποτελεί ο και Γιώργος Αναλυτής.
Ουσιαστικά αποτελεί μια νέα επιστροφή στην ομάδα του Νικόλα Κουρούκλη, μετά από το μισό της περιόδου 2015-2016.
Ο 29χρονος ικανότατος επιθετικός, εκτός από τη φανέλα των Διλινάτων, με την οποία αγωνίστηκε την περυσινή περίοδο, αλλά και παλαιότερα, έχει αγωνιστεί και σε Παλληξουριακό – Ανωγή.
Σίγουρα με την παρουσία του Γ. Αναλυτή, η Ληξουριώτικη ομάδα βρίσκει λύσεις στην επιθετική της γραμμή και στο γκολ, μιας και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, είναι ένας σπουδαίος σκόρερ, κάτι που κάνει τον Νικόλα Κουρούκλη αισιόδοξο, ότι ο Εθνικός θα κάνει μια πολύ καλή σεζόν, στη δεύτερη παρουσία του στην Α' κατηγορία, υλοποιώντας τον στόχο του, που είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη εξασφάλιση της παραμονής του στη «μεγάλη» κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου και μαι καλή παρουσία στο τοπικό κύπελλο!
Σίγουρα οι μεταγραφικές κινήσεις των «κυανόλευκων» δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sportsthea, είναι ήδη στα «σκαριά» μια ακόμη και συγκεκριμένα ενός από τους καλύτερους και ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές του τοπικού ποδοσφαίρου.
Ονόματα δεν αποκαλύπτουμε, όπως πάντα, για ευνόητους λόγους.
Ας δούμε τι δήλωσε αποκλειστικά στο sportsthea ο νέος επιθετικός του Εθνικού:    
«Φεύγω από τα Διλινάτα γεμάτος εμπειρίες και είμαι έτοιμος, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε τον Εθνικό, όσο πιο ψηλά γίνεται.
Ας έχουμε όλες οι ομάδες μια καλή αγωνιστική σεζόν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου