Σάββατο, Αυγούστου 19

Αδιαχώρητο και φουλ κέφι στον Άη Γιάννη στην γιορτή της σαρδέλας του Α.Ο. Φωκάτων

Η γιορτή της σαρδέλας που διοργανώνει ο Α.Ο. Φωκάτων, πραγματοποιήθηκε φέτος, με πολύ περισσότερο κέφι και δίψα για διασκέδαση, δείχνοντας πόσο πολύ ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτές τις σημαντικές προσπάθειες.
Σήμερα λοιπόν Παρασκευή βράδυ, όπως πάντα, ο προαύλιος χώρος του Άη Γιάννη των Φωκάτων πλημμύρισε από κόσμο που διασκέδασε, χόρεψε και γλέντησε, σε ένα από τα κορυφαία καλοκαιρινά γεγονότα του νησιού!
Ο Α.Ο. Φωκάτων με τον δραστήριο πρόεδρο του κ. Νίκο Φωκά, το Δ.Σ. και τις ανεπανάληπτες νοικοκυρές του χωριού, έβαλαν τα δυνατά τους, πετυχαίνοντας και αυτή την φορά, όχι απλά να φύγει ο κόσμος ευχαριστημένος, αλλά και εντυπωσιασμένος από τη δουλειά που γίνεται από αθλητικής, όσο και πολιτιστικής πλευράς, σε αυτόν τον σημαντικό σύλλογο.
Με την έναρξη της βραδιάς, ο Νίκος Φωκάς, καλωσόρισε τους φίλους του Συλλόγου, τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση και ευχαρίστησε του χορηγούς της εκδήλωσης για τη συνεχή τους στήριξη.
Συγκεκριμένα τους Γ. Δεστούνη, Αφοί Πολλάτου (Φρούτα), Ανδρ. Δεμπόνο, Φούρνος Παπαθερόπουλος, Αμβροσιάτος και Τρίκαρδος.
Στη συνέχεια δράση ανέλαβαν τα χορευτικά του Συλλόγου, όπου μικροί και μεγάλοι, «μάγεψαν» τους παρευρισκόμενους με τους εντυπωσιακούς τους χορούς και τους ανέβασαν πολύ γρήγορα στην πίστα. Ένα δείγμα από τη σπουδαία δουλειά που γίνεται από τις δασκάλες τους, κυρίες Μαρία Αυγουστάτου και Ρούλα Βώρου!
Στον κόσμο προσφέρθηκε σαρδέλα ψητή, σαλάτα, αναψυκτικά, κρασιά με ένα συμβολικό 3ευρο για την ενίσχυση του Συλλόγου, ενώ υπήρχε και λαχειοφόρος αγορά.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής της "Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς" κ. Θ. Μιχαλάτος, ο πρόεδρος της Τ.Ε. Λακήθρας κ. Γ. Κωνσταντάτος και η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κ. Ε. Μοσχονά-Μαραγκάκη.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναανταμώσουμε στον Άη Γιάννη στα Φωκάτα.
Θα ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη γιορτή 
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου