Κυριακή, Αυγούστου 13

Άλλο ένα μεγάλο ταλέντο από το Κεφαλονίτκο ποδόσφαιρο στον Αστέρα Τρίπολης

Ο ταλαντούχος, νεαρός και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, Νικόλας Τανουσάι, συμφώνησε με τον Αστέρα Τρίπολης και εντάσσεται στην ομάδα της Κ-17 των Αρκάδων.
Ο Τανουσάι που ανήκει στον Α.Ο. Εικοσιμίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη τοπική σχολή της Άρσεναλ.
Από την αρχή, είτε στα πρωταθλήματα υποδομών, είτε στην ανδρική της Εικοσιμίας, αλλά και στους αγώνες των μικτών μας,  ξεχώριζε για ταλέντο, την τεχνική του και το μέλλον του φαινόταν λαμπρό, αφού θα έπαιρνε τις ευκαιρίες, μιας και τα μάτια που τον παρακολουθούσαν, ήταν σίγουρο πως θα έκαναν τη σωστή επιλογή.
Ο Ν. Τανουσάι με τη φανέλα της μικτής Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Έτσι ο «μικρός», βάζοντας το κεφάλι κάτω, δούλεψε σκληρά και η προσπάθεια του ήδη δικαιώνεται, φορώντας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από την επόμενη σεζόν τα «κυανοκίτρινα» του Αστέρα Τρίπολης. 
Το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του νέου του δελτίου, αφού στα δοκιμαστικά προ ημερών στην Τρίπολη ήταν καταπληκτικός και κέρδισε τους πάντες με το ταλέντο του.
Ο Τανουσάι εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να είναι πανέτοιμος παρακολουθεί την προετοιμασία του Παλληξουριακού και μάλιστα αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό των «ερυθρολεύκων» στο Λατζόϊ Ηλείας με τον τοπικό Ενιπέα πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ της ομάδας του Σπ. Παπαδάτου.
Να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ο τρίτος που θα φορέσει τη φανέλα του Αστέρα, μετά τον Χάρη Νάτση, ο οποίος συνεχίζει στην επαγγελματική ομάδα και τον Βαγγέλη Πετεινάτο!
Να ευχηθούμε στο νεαρό ποδοσφαιριστή να είναι υγιής πετυχαίνοντας τους στόχους και τα όνειρα του….. 
Το team του sportsthea σου εύχεται καλή επιτυχία και προπάντων τύχη Νικόλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου