Σάββατο, Απριλίου 21

"Μοιρασιά" στο ντέρμπι.... Διλινάτα - Πρόννοι 2-2


Για 2η συνεχόμενη αγωνιστική, τα Διλινάτα δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αφού ήρθαν ισόπαλα σήμερα το απόγευμα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs ανόδου και στο ντέρμπι των Κεραμειών, με αντίπαλο τους Πρόννους, με σκορ 2-2.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μισό του αγώνα προηγούμενοι στο σκορ 0-2!
Σε ότι έχει σχέση με το παιχνίδι τώρα, να πούμε ότι ήταν ένα μέτριο και αρκετά δυνατό παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, λάθη στις άμυνες και τις ομάδες να αρέσκονται στο ψηλό παιχνίδι, κάτι που γινόταν εύκολη λεία για τις αντίπαλες άμυνες, ενώ έλειπε και ο ρυθμός, με την μπάλα σε πολλές περιπτώσεις να καταλήγει εκτός γηπέδου.
Σε γενικές γραμμές τα Διλινάτα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαν την κατοχή, ωστόσο ο εκνευρισμός από το 0-2 και το καθαρό μυαλό που έλλειπε από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους, δεν τους επέτρεπε να δημιουργούν καταστάσεις στην εστία του Παπαβασιλείου και όσες πήγαν να δημιουργηθούν, εκτός τα γκολ, κατέληγαν σε άστοχα σουτ.
Τελικά όπως εξελίχθηκε, παρότι προηγήθηκαν 0-2, αυτό το 2-2 μάλλον ευνοεί τους φιλοξενούμενους που παρέμειναν δυναμικά σε τροχιά τίτλου, έχοντας να αντιμετωπίσουν στον δεύτερο γύρο τους υπόλοιπους διεκδικητές στα Τζαννάτα.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού στο 12’, οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν το προβάδισμα 0-1. Μετά το φάουλ του Χ. Κουρκουμέλη, την αμυντική αδράνεια και το κοντινό πλασέ του πολύπειρου Κυρ. Κουρκουμέλη που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Με τη συμπλήρωση 15’ αγώνα οι φιλοξενούμενοι μάλιστα θα προηγηθούν 0-2 και πάλι από νέο αμυντικό λάθος, αφού τερματοφύλακας και αμυντικοί δεν μπορούν να συνεννοηθούν, έτσι η μπάλα φτάνει στον Λ. Σπαθή που δεν αφήνει το «δώρο» να πάει χαμένο και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 18΄ο Ζαρνακούπης θα απομακρύνει την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας του, στην κεφαλιά του Δημ. Τζωρτζάτου, μετά το φάουλ του Τούρλα και θα σώσει από το 1-2.
Στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι που πίεζαν για την μείωση, θα χάσουν νέα καλή ευκαιρία, όταν στο σουτ εντός περιοχής και αριστερά του Βουκελάτου αποκρούεται δύσκολα σε κόρνερ από τον Παπαβασιλείου.
Στο 22’ ο Κλειτογιάννης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, στο πρώτο δοκάρι ο Δημ. Τζωρτζάτος θα πιάσει μια κεφαλιά, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων.
Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν θα καταγραφεί κάποια καλή στιγμή στο παιχνίδι και οι ομάδες θα πάνε αποδυτήρια με προηγούμενους τους Πρόννους 0-2!
Στην επανάληψη η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο θα παραμείνει η ίδια και τα Διλινάτα με τον Χαραλαμπόγλου στη θέση του Σ. Αναλυτή θα μπουν πιο δυνατά και θα πιέσουν.
Έτσι στο 51’ θα καταφέρουν να μειώσουν και να ξαναμπούν και πάλι στο παιχνίδι.
Ο Γ. Βουκελάτος με πείσμα θα κερδίσει από τον αντίπαλο του μια μπάλα που φαινόταν χαμένη (διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για επιθετικό φάουλ) και μέσα από την περιοχή και αριστερά θα σουτάρει στην κλειστή γωνία του Παπαβασιλείου για το 1-2.
Ένα μακρινό δυνατό φάουλ του Τούρλα στο 55’ θα στείλει την μπάλα άουτ, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Στο 63’ ο Γ. Βουκελάτος θα φέρει το σκορ στα ίσια και στο 2-2, όταν θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια των φιλοξενουμένων (η μπάλα περνάει ανάμεσα από πολλούς αμυντικούς χωρίς κάποιος να καταφέρει να την απομακρύνει), στην εκτέλεση του πλαγίου από αριστερά του Κλειτογιάννη και το γύρισμα με το κεφάλι του Τούρλα, εύκολα με κοντινό σουτ την στέλνει στα δίχτυα.
Στη μια από τις δυο καλές στιγμές τους στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70’, οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν την εστία του Καλαφάτη με ένα μακρινό συρτό σουτ του Ζαρνακούπη, μόνο που η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λ. Καλαφάτη.
Στο 75’ ο Ντεντλάλα θα κάνει την σέντρα από δεξιά, ο Βουκελάτος δεν πιάνει την κεφαλιά η μπάλα φτάνει στο Ε. Καλαφάτη που με νέα κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα χέρια του Παπαβασιλείου.
Ο Μοντεσάντος στο 77’ θα κλέψει την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, θα πιάσει το δυνατό σουτ με την μπάλα όμως να κοντράρει στο σώμα του Χαραλαμπόγλου και να καταλήγει κόρνερ.
Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με ένα σουτ του Ντεντλάλα στο 80’ εντός περιοχής, που στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ, αφού μέχρι το τέλος δεν θα υπάρξει κάποια καλή φάση και από τις δυο ομάδες.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Σπ. Μαγουλά και την κα Δ. Ρηγοπούλου.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Χρ. Τζωρτζάτος), Λ. Καλαφάτης, Κλειτογιάννης, Τζωρτζάτος Δημ. (68’ Νεστερένκο), Αναλυτής Θ. (46’ Χαραλαμπόγλου), Τζωρτζάτος Χρ. (62’ Τζωρτζάτος Κ.), Τούρλας, Ντεντλάλα (87’ Κοσμάτος), Τζωρτζάτος Διον., Βουκελάτος, Καλαφάτης Ε., Τζωρτζάτος Γ..
Πρόννοι:(Δημ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Σπαθής, Κουρκουμέλης Χ., Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Σπ., Μπάμπης (76’ Περαμαντζής), Κουρκουμέλης Κυρ., Μοντεσάντος, Στάβερης, Ζαρνακούπης.
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου