Παρασκευή, Απριλίου 20

Pregame 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2017 - 2018


Το Σαββατοκύριακο 21-22/4/2018, συνεχίζονται τα playoffs ανόδου του φετινού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α' γύρου, θα διεξαχθούν δυο παιχνίδια.
Μια αγωνιστική που σίγουρα θα δώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, για το ποιες ομάδες θα παραμείνουν εντός στόχου, ενώ ακόμη μπορεί να βάλει και "φωτιά" στη σειρά. Πιθανή ακόμη είναι και μια τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή με νίκη Πρόννων - Εικοσιμίας.
Η πρωτοπόρος των playoffs ομάδα των Διλινάτων φιλοξενεί τους Πρόννους 
Και τα δυο σημαντικά, από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδια, θα διεξαχθούν στις Κεραμειές.
Αρχικά το Σάββατο στις 5 το απόγευμα, τα πρωτοπόρα στη σειρά Διλινάτα, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, φιλοξενούν τους δυνατούς Πρόννους και το αποτέλεσμα του, ίσως αρχίσει να ξεκαθαρίζει τη συνέχεια ή ακόμη να βάλει "φωτιά στο πρωτάθλημα και να πάμε σε ένα αγωνιώδες φινάλε.
Με νίκη οι γηπεδούχοι βάζουν γερά θεμέλια για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και την άνοδο τους στη Γ' Εθνική. 
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι με ήττα, μάλλον αποχαιρετούν το μεγάλο τους στόχο, ενώ με νίκη γίνονται φαβορί, μιας και έχουν τα δυο ντέρμπι στον Β' γύρο στην έδρα τους στα Τζαννάτα.
Μεγάλο όμως είναι και το ενδιαφέρον στο τοπικό της Κυριακής στο ίδιο γήπεδο, ανάμεσα στην Εικοσιμία και τα Φωκάτα.
Μπορεί οι τυπικά γηπεδούχοι να έχουν χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα για την πρωτιά, μιας και έχουν μείνει πολύ πίσω, αυτό όμως δεν θα αποτελέσει εμπόδιο να χτυπήσουν στα ίσια το ντέρμπι. Άλλωστε άγχος πλέον δεν υπάρχει. Έτσι λοιπόν, μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως υπάρχει έντονο αγωνιστικό.
Η Εικοσιμία από την άλλη δεν έχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών, αφού σε μια τέτοια περίπτωση τελειώνει και για αυτήν το όνειρο. Θέλει μόνο νίκη και για αυτή θα αγωνιστεί, περιμένοντας παράλληλα κάποιο δώρο, μικρό ή μεγάλο από το Πρόννους- Διλινάτα, των οποίων ωστόσο θα γνωρίζει το αποτέλεσμα!
Ας ελπίσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο ότι θα παρακολουθήσουμε δυνατά και ποιοτικά παιχνίδια, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί, τουλάχιστον στον βαθμό που περιμέναμε.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  21-4-2018   ώρα: 17:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Πρόννοι
Χρηστάτος
Σπύρος
Μαγουλάς Σπ. Ρηγοπούλου Δ.
2.
Κυριακή  22-4-2018   ώρα: 17:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Εικοσιμίας
Κιόσης
Κώστας
Καραίσκος Απ.
Κώτσης Ι.
            
Σάββατο  21/4
Το Σάββατο λοιπόν στις 5 το απόγευμα, στις Κεραμειές και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs ανόδου Α’ κατηγορίας, τα πρωτοπόρα Διλινάτα, φιλοξενούν τους Πρόννους σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες.
Οι γηπεδούχοι, μετά τη «λευκή» ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Εικοσιμία, θέλουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να διατηρήσουν το πλεονέκτημα που τους δίνει η μέχρι στιγμής διαφορά των +3 βαθμών, που μπορεί ακόμη και να αυξηθεί, αν τα Φωκάτα κάνουν τη... ζημιά στην Εικοσιμία.
Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο φυσικά μπορεί να πανηγυρίσει την πρόωρη κατάκτηση του φετινού τίτλου, αφού στα επόμενα τρία ματς δεν μπορεί να χαθεί, με την διαφορά στους +6!
Όμως, τεράστιο είναι το ενδιαφέρον και για τους Πρόννους που για να ελπίζουν στη συνέχεια δεν πρέπει να χάσουν. Βασικός στόχος θα είναι το τρίποντο, αλλά και σε δεύτερη επιλογή η ισοπαλία που θα κρατήσει την διαφορά στο -3, ενώ στη συνέχεια και στον δεύτερο γύρο φιλοξενεί στα Τζαννάτα του υπόλοιπους δυο διεκδικητές και όλα μπορούν να συμβούν.
Ωστόσο με ένα τέτοιο ενδεχόμενο το πρωτάθλημα όχι μόνο θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά θα πάρει στην κυριολεξία «φωτιά»!
Μεγάλο λοιπόν ντέρμπι που το περιμένουμε δυνατό και γιατί όχι και ποιοτικό, μιας και οι δυο αντίπαλοι διαθέτουν και καλές ομάδες, αλλά και έμπειρους-ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Μία νίκη για τους γηπεδούχους στην πρεμιέρα 3-1 στα Τζαννάτα και μια ισοπαλία για τις δυο ομάδες στον δεύτερο γύρο στις Κεραμειές, με σκορ 1-1.
            
Κυριακή 22/4
Η μάχη των playoffs ανόδου συνεχίζεται πλέον την Κυριακή 22/4 την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο με το παιχνίδι ανάμεσα στα Φωκάτα και την Εικοσιμία ή αν θέλετε το τοπικό της Λειβαθούς.
Φέτος, οι τυπικά φιλοξενούμενοι φαίνεται να έχουν πάρει τον «αέρα» των γηπεδούχων, αφού για την ίδια διοργάνωση, δηλαδή το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας και στην κανονική του διάρκεια, έχουν 2Χ2!
Οι γηπεδούχοι σε αυτή τη σειρά μετρούν δυο συνεχόμενες ήττες από Διλινάτα - Πρόννους, γεγονός που τους βγάζει, εκτός στόχου, αφού είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι στις υπόλοιπες αγωνιστικές με τη διαφορά από την κορυφή να είναι στους -8 βαθμούς.
Παρά το γεγονός όμως ότι μάλλον είναι βαθμολογικά αδιάφοροι αγωνιστικά δεν συμβαίνει το ίδιο και για πολλούς λόγους θα παλέψουν για τη νίκη και τη «ζημιά» στους γηπεδούχους.
Από την άλλη, η Εικοσιμία με μια καλή μέχρι τώρα παρουσία στη σειρά, βρίσκεται αήττητη στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη των Πρόννων και -3 βαθμούς από τα πρωτοπόρα Διλινάτα.
Κατά την άποψη μας το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο για τους "κυανόλευκους" η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Παράλληλα περιμένει και τη…. Βοήθεια των Πρόννων προκειμένου να πλησιάσει ή ακόμη και να φτάσει στην κορυφή.
Σίγουρα πρόκειται για μια ικανή και έμπειρη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιου είδους καταστάσεις και αυτό αναμένεται να κάνει και στο τοπικό την Κυριακή το απόγευμα.
Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό, παράλληλα και ποιοτικό παιχνίδι, το οποίο θεωρούμε ότι θα εξελιχθεί σε ντέρμπι, όπου ο νικητής (αν υπάρξει) μόνο εύκολα δεν θα βγει.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Και στις δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Εικοσιμίας με το ίδιο σκορ 1-0. Λέτε να τριτώσει το καλό για τους "κυανόλευκους" ή θα έχουμε το πρόωρο αντίο τους από την διεκδίκηση του τίτλου.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Ι
Η
Γκολ
Β
1.
Α.Ο. Διλινάτα
2
1
1
0
2 - 0
8
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας
2
1
1
0
2 - 1
5
3.
Α.Ο. Πρόννοι
2
1
0
1
2 - 2
5
4.
Α.Ο. Φωκάτα
2
0
0
2
0 - 3
0
            
 Playoffs ανόδου
4η αγωνιστική 25/4/2018
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Φωκάτα
2.
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Εικοσιμίας
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου