Τετάρτη, Απριλίου 25

Σπουδαία νίκη για τους Πρόννους 2-1 την Εικοσιμία και το όνειρο συνεχίζεται


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και αγωνία, σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα οι γηπεδούχοι Πρόννοι πήραν σημαντική νίκη στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των playoffs από την Εικοσιμία με σκορ 2-1 και πέρασαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και -3 από τα Διλινάτα.
Οι ομάδες προσπάθησαν σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο να παίξουν ποδόσφαιρο και ως ένα σημείο τα κατάφεραν.
Η Εικοσιμία πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι Πρόννοι ήταν η ομάδα που διψούσε για τη νίκη, έπαιξε με πολύ πάθος και κατάφερε να πάρει ένα «χρυσό» τρίποντο που τους διατηρεί στον στόχο τους και μάλιστα με ανατροπή.
Φάσεις και γκολ
Στο 6’ ο Αντ. Κορσιάνος από πολύ κοντά, δεν προλαβαίνει με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαβασιλείου, μετά το κόρνερ από αριστερά του Μπούσι.
Η απάντηση των γηπεδούχων στο 10’ με ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής του Στάβερη να στέλνει την μπάλα άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σέσα.
Στο 12’ ο Περαματζής σε μια σέντρα-σουτ από δεξιά θα στείλει με την παρέμβαση του Σέσα την μπάλα να βρει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει κόρνερ.
Σέντρα του Αλ. Κουρκουμέλη από αριστερά στο 14’, ο Κ. Κουρκουμέλης στο δεύτερο δοκάρι αστοχεί στην κεφαλιά του.
Στο 17’ ο Μπούσι εκτελεί το κόρνερ στην περιοχή, ο Φωκάς θα πασάρει με το κεφάλι στον Αντ. Κορσιάνο και αυτός με μια δεύτερη κεφαλιά από κοντά χάνει σπουδαία ευκαιρία για το 0-1.
Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 26’, στην καταπληκτική κάθετη πάσα του Αντ. Κορσιάνου, ο Δημ. Πολλάτος θα μπει στην περιοχή και θα παίξει παράλληλα για τον Αλ. Πολλάτο, αυτός καθυστερεί με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήξει κόρνερ.
Δυνατό σουτ του Ζαμπαύτη στο 30’, ύστερα από την πάσα του Δημ. Πολλάτου, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από την εστία των γηπεδούχων.
Ο Ζαρνακούπης στο 42’ βγει στην κόντρα από αριστερά, όμως θα κοπεί τελευταία στιγμή από τον Μπάμπη, ενώ ήταν έτοιμος να μπει στην περιοχή.
Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Αντ. Κορσιάνος με κοντινή κεφαλιά στο β’ δοκάρι, μετά το φάουλ (υπήρχαν διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων) του Μπούσι από δεξιά και θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του 0-1. Ένα γκολ που αφιερώθηκε στον αρχηγό της ομάδας Σπ. Αποστολάτο, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ήταν στην κερκίδα του γηπέδου των Τζαννάτων.
Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.
Στην επανάληψη και πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, συγκεκριμένα στο 54’, οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν το σκορ 1-1, με κάτι σαν τακουνάκι του Κυρ. Κουρκουμέλη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια, μετά το κόρνερ από αριστερά του Σπ. Κουρκουμέλη.
Στο 72’ ο Αλ. Πολλάτος θα βγει στην κόντρα από αριστερά και θα πασάρει στον Δημ. Πολλάτο, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής και την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο Σπ. Κουρκουμέλης από το κέντρο του γηπέδου γεμίζει στην περιοχή και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα χέρια του Σέσα, ο τερματοφύλακας της Εικοσιμίας δείχνει να αιφνιδιάζεται, δεν συγκρατεί την μπάλα και από κοντά ο Περαμαντζής, εύκολα με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα για την ανατροπή και το 2-1.
Στο 86’ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Παπαβασιλείου μπλοκάρει την μπάλα στην κοντινή κεφαλιά του Καπλάνη, ύστερα από την σέντρα από δεξιά του Μινέτου.
Τελευταία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους και στο παιχνίδι στο 87’ με το σουτ του Δημ. Πολλάτου να αποκρούεται από τον Παπαβασιλείου και πάλι.
Έτσι το σφύριγμα της λήξης θα βρει τους Πρόννους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη που τους κρατάει ολοζώντανους στο όνειρο του τίτλου και της ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Από την άλλη η Εικοσιμία, δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξει τα σημερινά δεδομένα. Τουλάχιστον δεν είναι στο χέρι της.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καλογηρά και  Τ. Βογιατζίδη (φίλαθλο), αφού ο α’ βοηθός κ. Μενεγάτος δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Σπαθής, Κουρκουμέλης Χ., Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Σπ., Κουρκουμέλης Κυρ., Μοντεσάντος, Στάβερης (90+2’ Μπάμπης), Ζαρνακούπης (87’ Κατσιλίδης), Περαματζής (78’ Αναγνώστης).
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Σέσα, Κουμαριώτης (63’ λ.τ. Καπλάνης), Μπάμπης (75’ Ντουκάι), Στεφανάτος, Πολλάτος Δημ., Φωκάς, Ζαμπαύτης, Κορσιάνος Αντ., Μπούσι (74’ Μινέτος), Πολλάτος Αλ., Κούρτι (46’ Μανέντης).
Αργότερα φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι των Κεραμειών
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου