Κυριακή, Απριλίου 29

"Μοιράστηκαν" βαθμούς και γκολ Εύγερος-Πυλαριακός 2-2 στα Φαρακλάτα


Σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο Φαρακλάτων διεξήχθη το παιχνίδι ανάμεσα στην Εύγερο και τον Πυλαριακο για την 3ή αγωνιστική των playoffs της Β’ κατηγορίας.
Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες με 2-2. Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο παρακολούθησε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, πραγματικό ντέρμπι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.
Η ομάδα της Ευγέρου ήθελε οπωσδήποτε την νίκη που θα την διατηρούσε κοντά στο κυνήγι της ανόδου και ο Πυλαριακός για να απομακρυνθεί και άλλο από τη σημερινή του αντίπαλο, φέρνοντας τον, με το ένα πόδι στην Α’ κατηγορία.
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να δημιουργούν εκατέρωθεν σημαντικές στιγμές μπροστά στις δυο εστίες, με τους γηπεδούχους σε μια από αυτές να ευτυχήσουν να προηγηθούν.
Στο δεύτερο και με τον Πυλαριακό να βρίσκεται πίσω στο σκορ, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, πιέζοντας για την ισοφάριση. Αντίθετα η Εύγερος θέλοντας να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ, μπήκε έχοντας αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα με τους Δήμου και Κανάκη.
Κάτι που απέφερε καρπούς καθώς σε μια από αυτές ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι πετυχαίνοντας το 2-0.
Ο Πυλαριακός τα έπαιξε όλα για όλα, και με το πάθος αλλά και την μαχητικότητα που τον διακρίνει κατάφερε να μειώσει και λίγο πριν το φινάλε να ισοφαρίσει παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό βαθμό, με βάση το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι, για την συνέχεια.
Φάσεις και Γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα θα έρθει στο 10’ όταν ο Κατσιγιώργης με ωραία ατομική προσπάθεια θα μπει στην περιοχή, θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 14’ είναι η σειρά του Πυλαριακού να δημιουργήσει. Ο Κοσμάτος θα κάνει την κάθετη πάσα στον Γρηγοράτο, με το σουτ του τελευταίου να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και να καταλήγει κόρνερ.
Στο 19’ ο Κανάκης με πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ θα προσπαθήσει να κρεμάσει τον τερματοφύλακα, με την μπάλα όμως να σταματάει στο αριστερό του δοκάρι του Δ. Καλιβωκά.
Στο 29’ θα έχουμε το γκολ για την Εύγερο. Ο Δήμου θα μπει από δεξιά, θα σπάσει την μπάλα και ο επερχόμενος Παπαναστασάτος Α. θα πλασάρει ανοίγοντας το σκορ.
Στο 30’ σουτ του Καππάτου με τον Πολλάκη να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 43’ θα έχουμε την τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου με τον Παπαναστασάτο Ν. να κάνει το σουτ και τον Καλλιβωκά να μπλοκάρει.
Η πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου ημιχρόνου θα έρθει στο 61’. Συγκεκριμένα ο Δήμου θα κάνει πολύ ωραία ατομική προσπάθεια από δεξιά, θα σεντράρει, με τον Κανάκη να πιάνει την κοντινή κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω.
Στο 65’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοσμάτου, η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από την εστία των φιλοξενουμένων.
Στο 69’ ωραία ατομική ενέργεια του Φάντη, με τον Πολλάκη να προλαβαίνει τελευταία στιγμή να απομακρύνει με τα πόδια.
Στο 78’ ο Παπαναστασάτος Ν. με πολύ ωραία ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή, θα ανατραπεί από τον Καλλιβωκά και τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κανάκης και θα γράψει το 2-0.
Στο 81’ ο Πυλαριακός θα μειώσει στο σκορ σε 2-1 με τον Καβαλλιεράτο να κάνει ωραίο διαγώνιο σουτ και την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Πολλάκη.
Στο 91’ ο Πυλαριακός θα διαμαρτυρηθεί έντονα για πέναλτι σε ανατροπή του Γρηγοράτου μέσα στην μικρή περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται».
Στο 90+4’ θα έχουμε την ισοφάριση. Ο Πυλαριακός με τον Ποταμιάνο θα κερδίσει πέναλτι. Σειρά των γηπεδούχων να διαμαρτυρηθούν έντονα στην απόφαση αυτή.
Τελικά την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κοσμάτος που είναι εύστοχος και θα γράψει το τελικό 2-2.
Διαιτητής ο κ. Γ. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραίσκο και Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Χ. Παπανστασάτος), Πολλάκης Ε., Παπαναστασάτος Α. Στρακάτος, Κατσιγιώργης, Παπαναστασάτος Ν., Ψάλτης, Δήμου (73’ Ματιάτος), Παππάς, Κανάκης (88’ Koci-89’ Παπαγεωργίου), Πολλάκης Σπ., Ποιμενίδης.
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς, Γασπαρής (46’ Καβαλλιεράτος), Σολδάτος, Καππάτος, Κοσμάτος, Νικολοβιέννης, Κουγιανός (56’ Φάντης), Γρηγοράτος, Σταμούλης Π., Ποταμιάνος, Σταμούλης Ν. (30’ Παπαδόπουλος - 88’ Σπαθής).
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου