Σάββατο, Μαΐου 25

Πρωταθλητής στην Κ-12 ο Οδυσσέας Ιθάκης 3-1 την Εικοσιμία στον τελικό


Με τη διεξαγωγή του μικρού, αλλά και του μεγάλου τελικού ολοκληρώθηκε, σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το πρωτάθλημα Κ-12 2018-2019 της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Ο κόσμος ήταν αρκετός στο «Ανδρέας Βεργωτής» ιδιαίτερα, από τους Θιακούς, που έκαναν κατάληψη της κερκίδας του γηπέδου. 
Παρακολουθήσαμε δυο πολύ όμορφα παιχνίδια και τον αήττητο Οδυσσέα, στο μεγάλο τελικό να κάνει δική του την κούπα δίκαια, απέναντι στην Εικοσιμία!
      
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Α.Ο. Διλινάτα 4-0
Πρώτος χρονικά, διεξήχθη ο μικρός τελικός, όπου ο Πυλαριακός επικράτησε τον Διλινάτων με σκορ 4-0 και έτσι τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι, παρά την μεγάλη ζέστη που επικρατούσε, ήταν πολύ όμορφο και φυσικά η νίκη του Πυλαριακού, που ήταν καλύτερος ήρθε δίκαια.
Τα Διλινάτα έχασαν δυο πέναλτι με τους Τόλη στο 2-0 και Κοραμπάτο στο 4-0.
Επίσης, ο Πυλαριακός είχε δοκάρι σε σουτ του Σ. Γάσπαρη.
Τα γκολ
10’ 1-0 με τον Βασιλόπουλο και στο 18’, 39’ 46’ με χατ τρικ του Γ. Ποταμιάνου θα διαμορφωθεί το τελικό 4-0!
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Σπ. Χρηστάτο.
Οι ομάδες
Πυλαριακός:Κλαουδάτος, Ποταμιάνος, Μπαλτσαβιάς Ι., Γονατάς, Γασπαρής, Παπαλεξάτος, Σταμούλης, Βασιλόπουλος, Delaj, Βαλλιανάτος, Κατσαμπούμι, Μπραχάι, Παπαδάτος, Μπαλτσαβιάς Π., Sinaj, Sadiraj, Τζόουνς.
Διλινάτα:Σιμωτάς, Κωστόπουλος, Κιριάι, Τζανετάτος, Καππάτος Α., Κοσμάτος, Τόλης, Καππάτος Η., Τζωρτζάτος, Καραντινός, Κοραμπάτος, Παπαδημητράτος, Μεσσάρης Χ., Μεσσάρης Α., Σταμένης, Μαρινάκης.
      
Α.Ο. Εικοσιμίας - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης 1-3
Στη συνέχεια και στο μεγάλο τελικό, τα πιτσιρίκια του Οδυσσέα Ιθάκης έγραψαν ιστορία, κατακτώντας την πρώτη τους κούπα σε πρωτάθλημα ακαδημιών.
Μάλιστα, η επιτυχία τους μπορεί να θεωρηθεί ακόμη μεγαλύτερη, αφού το ολοκλήρωσαν αήττητοι!

Τα πιτσιρίκια του Οδυσσέα, τελικά επικράτησαν της Εικοσιμίας, δίκαια με σκορ 3-1, σε ένα παιχνίδι με αρκετό θέαμα και πολύ ταλέντο από τις δύο φιναλίστ.
Να αναφέρουμε ότι ο Οδυσσέας εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχε είχε και δοκάρι σε σουτ του Μαλιακρίδα.
Τα γκολ
0-1 και 0-2 ο Μαγρίπης, 0-3 Βασιλόπουλος Ι., ενώ για την Εικοσιμία μείωσε στο τελικό 1-3 ο Πίρρα.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Π. Κομητόπουλο.
Οι ομάδες
Εικοσιμία:Μεσολωράς Η., Σταμένης, Χαραλαμπέλης, Αλιβιζάτος, Αναλυτής, Πίρρα, Μεσολωράς Χ., Στρατιώτης, Χοτζάι, Μπελτζινίτης, Πολλάτος, Βασιλάτος, Καρλής, Τσιμάρας, Μοσχόπουλος, Πλατανίτης, Μεσσάρης.
Οδυσσέας Ιθ.:Γαΐλας, Βασιλόπουλος Γ., Μαλιακρίδας, Kullau, Μωραΐτης, Shkambaj, Προσαλέντης, Βασιλόπουλος Ι., Μαγρίπης, Pleri, Καραβίας, Xyka, Μπλίκας, Παΐζης, Ανδριανάτος, Φατούρος, Βεσκούκης, Κανέλλος.
      
Παρόντες στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θεμ. Βαλσαμής και τα μέλη τους Δ.Σ. κ.κ. Αθ. Ψαρράς, Γερ. Καραντινός, Ηλ. Κουρκουμέλης και η κα Αγγ. Τουλάτου.
Με την ολοκλήρωση και του μεγάλου τελικού, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των μεταλλίων στους διαιτητές, στις τέσσερις ομάδες της τελικής σειράς και τέλος το κύπελλο του πρωταθλητή 2018-2019 στον Π.Α.Ο. Οδυσσέα Ιθάκης, από τον πρόεδρο της διοργανώτριας.
Στη συνέχεια υπήρξε μπουφές με διάφορα εδέσματα και αναψυκτικά, προσφορά των χορηγών: Αρτοποιείο «Τρίτη γενιά» του Αντώνη Χαραλαμπέλη και Crepa Land.
Εμείς, να συγχαρούμε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα για το όμορφο θέαμα που μας πρόσφεραν όλο αυτό τον καιρό και ιδιαίτερα τις τέσσερις της τελικής φάση.
Συγχαρητήρια πολλά στον Οδυσσέα Ιθάκης για την σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο της Βόρειας Ιθάκης! 
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα δύο παιχνίδια και τις απονομές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου